Hesabını Bilen Tüm Hanımların İlk Adresi Yine Avea - Son Dakika
Güncel

Hesabını Bilen Tüm Hanımların İlk Adresi Yine Avea

Hesabını Bilen Tüm Hanımların İlk Adresi Yine Avea

Avea, bu kez de hanımları düşünerek tasarladığı ve gündüz 2.000 dakika konuşma fırsatı veren faturasız paketi ile farkını ortaya koyuyor.

22.02.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, ev hanımlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunduğu tekliflere yenilerini eklemeye devam ediyor ve Hediyeli 150 Paketi, Kadınca Yaşam Paketi ve ev ihtiyaçlarına yönelik indirimleri ile hesabını bilen tüm hanımları Avea'ya davet ediyor.

Türkiye'nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, bu kez de hanımları düşünerek tasarladığı ve gündüz 2.000 dakika konuşma fırsatı veren faturasız paketi ile farkını ortaya koyuyor.

'Hediyeli 150 Paketi'ni alan ev hanımları, Avealılarla gündüz 2.000 dakika konuşma kazanıyor!
Numarasını Avea'ya taşıyarak Hediyeli 150 Paketi'ni alan hanımlar, sadece 10 TL, mevcut Avealı hanımlar ise 15 TL karşılığında ev hanımlarına özel "Hediyeli 150 Paketi" ile hem her yöne 150 dakika hem de 10.00-15.00 saatleri arası Avealılarla geçerli olmak üzere 2.000 dakika ücretsiz konuşma kazanıyorlar.

Kadınca Yaşam Paketi'yle hayatın gerisinde kalmayın!

Avea, "Hediyeli 150 Paketi"ni kullanan hanımlara, güzellik ve bakım bilgilerinin yanı sıra sezonun moda trend bilgilerini içeren Kadınca Yaşam Paketi'ni 1 ay boyunca ücretsiz olarak sunuyor.

Avealı hanımlar, ev ihtiyaçlarını da hediye ve indirimle karşılıyor!

Bu özel kampanyayla, A.O.Ç Elmacık Su, ilk damacana suyu Avealılara hediye ederken; sonraki siparişlerde BPA'sız damacanada Türkiye'nin ilk ve tek ozonsuz suyu 8 TL yerine sadece 5,95 TL'ye alınıyor.

Avealı olan, numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'ya gelen tüm müşterilerin faydalanabildiği bu eşsiz kampanyalardan yararlanmak ise çok kolay!

"Hediyeli 150 Paketi"nden yararlanmak isteyen hanımların, 2000 yazıp 5555'e göndermeleri, Elmacık Su Kampanyası'ndan yararlanmak için ise ELMACIK yazıp 5060'a SMS göndererek gelen şifre ile 444 4 262 A.O.Ç. Elmacık Su Hattı'ndan siparişlerini vermeleri yeterli oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hesabını Bilen Tüm Hanımların İlk Adresi Yine Avea - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement