Hindistan'da Otobüs Kazası: 20 Ölü, 25'ten Fazla Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hindistan'da Otobüs Kazası: 20 Ölü, 25'ten Fazla Yaralı

Hindistan\'da Otobüs Kazası: 20 Ölü, 25\'ten Fazla Yaralı

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde bir özel otobüsün köprüden yuvarlanması sonucu 20 kişi hayatını kaybetti ve 25'ten fazla kişi yaralandı. Kazanın nedeni aşırı yükleme ve hız olabilir. Başbakan Narendra Modi ve Madya Pradeş Başbakanı Shivraj Singh Chouhan, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yaralılara maddi tazminat ödeneceğini duyurdu.

09.05.2023 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YENİ DELHİ, 9 Mayıs (Xinhua) -- Hindistan'ın iç kesimindeki Madya Pradeş eyaletinde bir özel otobüsün köprüden yuvarlanması sonucu yaklaşık 20 kişi yaşamını yitirdi ve 25'ten fazla kişi yaralandı.

Bölge milletvekili Ravi Joshi'nin Xinhua'ya verdiği bilgilere göre kaza Salı günü Madya Pradeş'in Khargone ilçesinde meydana geldi. Khargone'den eyaletin Indore kentine giden yolcu otobüsü, yaklaşık 15 metre yükseklikten kuru nehir yatağına düştü.

Yaralılar bölgedeki hastaneye sevk edildi. Joshi, "Birçok yaralının durumu kritik olduğu için can kaybının artmasından endişe ediliyor. Otobüse aşırı yükleme yapılmış. Kazanın nedeni aşırı hız olabilir" dedi.

Otobüs kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımlayan Hindistan Başbakanı Narendra Modi, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yaralılara maddi tazminat ödeneceğini duyurdu.

Madya Pradeş Başbakanı Shivraj Singh Chouhan da ek maddi tazminat ödemesi yapılacağını söyledi.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Hindistan'da Otobüs Kazası: 20 Ölü, 25'ten Fazla Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement