Hipnozla 4 Doğum Yapan Kadın Yaşadığı Duyguyu Cinsel Hazza Benzetti - Son Dakika
Dünya

Hipnozla 4 Doğum Yapan Kadın Yaşadığı Duyguyu Cinsel Hazza Benzetti

35 yaşındaki İngiliz kadın, hipnozla 4 doğum yaptı ve doğumlarında yaşadığı duyguyu 3 haftalık cinsel hazza benzetti.

05.11.2016 13:22  Güncelleme: 13:28

4 çocuk annesi Emily Street, hipnoterapi ve nefes egzersizleri sayesinde 4 doğumunu da acısız atlattığını, hatta doğum sırasında 3 haftalık cinsel haz yaşadığını iddia etti.

ACIYI KONTROL ETMEYİ ÖĞRENDİ

Daily Mail'in haberine göre 35 yaşındaki ebe, mesleğinden dolayı birçok doğum gördüğü için doğum yapmaktan korkuyordu. İlk çocuğuna hamileyken korkudan ağlayan Emily, hipnoterapiyle ilgili araştırma yaptıktan sonra hipnoterapi kursuna gitmeye başladı. Kursta, nefes teknikleriyle acıyı kontrol etmeyi öğrendi. Hipnozla doğum, doğum sırasında sakin olmak ve enerjiyi muhafaza etmek için dikkatini başka yöne çevirmek üzerine kurulu.

YAŞADIĞI HİSSİ CİNSEL HAZZA BENZETTİ

İlk doğumunda kursta öğrendiklerini uygulayan Emily deneyimini şu sözlerle anlattı: "Derin derin nefes alıp gerilmek yerine uzun ve yavaş nefes alıp veriyorsunuz. Işıklar sönüyor ve müzik başlıyor. Kimsenin 'ıkın' diye bağırmasını istemedim. Odaklanabilmem için konuşma minimuma indirilmeliydi. Bilmediğim yoğun hisler içindeydim ancak üstesinden gelemeyeceğim bir şey değildi. Oscar dünyaya geldiğinde şaşkındım. Gerçekten hipnoterapi işe yaramıştı ve acı içinde değildim."

Emily, doğum sırasında yaşadığı şaşırtıcı hissi 3 hafta süren cinsel hazza benzetti. 3 çocuğu daha olan 35 yaşındaki kadının sonraki doğumları da aynı şekilde orgazmikti. Emily, hipnozla doğumu herkese öneriyor.

Duygu Bay/ PembeNar

Hipnozla 4 Doğum Yapan Kadın Yaşadığı Duyguyu Cinsel Hazza Benzetti

Son Dakika Dünya Hipnozla 4 Doğum Yapan Kadın Yaşadığı Duyguyu Cinsel Hazza Benzetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement