Hisarcıklıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Hisarcıklıoğlu Açıklaması

Eski Başbakan Yardımcılarından Ekrem Pakdemirli’nin vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Yardımcılığı, Ulaştırma, Maliye, Gümrük ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Pakdemirli’nin Türk siyasetinde iz bırakan değerli bir isim olduğunu belirterek, “Sayın Ekrem Pakdemirli, geride her zaman anılacak bir isim ve önemli hizmetler bırakmıştır.

31.12.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Başbakan Yardımcılarından Ekrem Pakdemirli'nin vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Yardımcılığı, Ulaştırma, Maliye, Gümrük ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Pakdemirli'nin Türk siyasetinde iz bırakan değerli bir isim olduğunu belirterek, "Sayın Ekrem Pakdemirli, geride her zaman anılacak bir isim ve önemli hizmetler bırakmıştır. Kaybından dolayı üzüntümüz büyük" diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

" Manisa'da tedavi gören değerli devlet adamı Ekrem Pakdemirli'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim.

ODTÜ'de öğretim üyeliği, Devlet Planlama Teşkilatı'nda Müsteşar Yardımcılığı, 9 Eylül Üniversitesi'nde Dekan Yardımcılığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, Başbakanlık Baş Danışmanlığı ve Merkez Büyükelçiliği görevlerinin ardından XVIII., XIX., XX. ve XXI. dönemlerde Manisa Milletvekili olarak, Ulaştırma Bakanlığı, Maliye ve Gümrük Bakanlığı, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı yapan Pakdemirli ülkemize çok önemli hizmetlerde bulunan Ekrem Pakdemirli'yi her zaman saygıyla anacağız.

Türk iş dünyası adına kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve siyaset dünyasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun". - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hisarcıklıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement