Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw Filmi - Son Dakika
Sinema

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw Filmi

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw Filmi

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

25.03.2019 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off i olan Hobbs & Shaw, seriden tanıdığımız Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanıyor. Başrollerini Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın üstlendiği de “The Crown” dizisinin Prenses Margaret’ı Vanessa Kirby Deckard Shaw’un kız kardeşi olan bir MI-5 ajanına hayat verirken, Altın Küre ödüllü Idris Elba ise kötü adam olarak karşımıza çıkıyor. Yönetmen koltuğuna ise “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” lerinden tanıdığımız David Leitch'in oturduğu in senaryosunu Chris Morgan kaleme alıyor.

Yönetmen: David Leitch

Senaryo: Chris Morgan, Gary Scott Thompson

Oyuncular: Idris Elba, Dwayne Johnson, Vanessa Kirby , Eiza González, Jason Statham, Teresa Mahoney, Eddie Marsan, Cliff Curtis, John Tui, Joe Anoa'i, Stephanie Vogt, Viktorija Faith, Conlan Casal, Tim Connolly, David Mumeni, Ruth Horrocks, Bernardo Santos, Helena Holmes, Michel Alexandre Gonzalez, Kelemete Misipeka, Sonia Goswami, Amar Adatia, Manoj Anand, Eliana Sua, Daniel Eghan, Julian Ferro, Westley LeClay, Marian Lorencik, James Merrill, Rubens Saboia

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Yapımcı Firma: Universal Pictures

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 02.08.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement