Hollywood Venedik'te - Son Dakika
Magazin

Hollywood Venedik'te

Hollywood Venedik\'te

68'inci Venedik Film Festivali için Hollywood'un ünlü yıldızları Venedik'e akın etti.

03.09.2011 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en eski film festivali olan 'Venedik Film Festivali', 31 Ağustos'ta başladı. 10 Eylül'e kadar devam edecek olan festivalde, 'Altın Aslan'ı kazanmak için 22 film mücadele edecek. Ünlü yıldızları ağırlayacak olan festivalin konukları arasında Madonna, Al Pacino, Colin Firth, Keira Knightley, Matthew McConaughey, Kate Winslet, Matt Damon, Jude Law ve Gwyneth Paltrow yer alıyor. Festival için dünyanın dört bir yanından bağımsız film yapımcıları, oyuncular ve paparazziler Venedik'e geldi.

MADONNA YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

İlk kez yönetmenlik koltuğuna oturan Madonna, İngiltere Kralı 8'inci Edward ile Wallis Simpson'ın aşkını konu eden 'W. E. ' filminin galası için Venedik Film Festivali'ni seçti. Genç sevgilisiyle tatilde olan ünlü şarkıcı, önceki gün basın mensuplarının karşısına çıktı.

FESTİVALİ CLOONEY AÇTI

Festivalin açılış filmi George Clooney'nin yönettiği 'The Ideas of March' oldu. 'Altın Aslan' için yarışan ve çekimleri 2008 yılında başlayan filmde, ABD başkanlık yarışındaki bir adayın yaşadıkları anlatılıyor. Yakışıklı oyuncu, Barack Obama'nın başkan olarak seçilmesi ve ülkede esen olumlu hava nedeniyle filmin gösterimini, bu yıla kadar ertelemeyi uygun bulmuş.

KIRMIZI HALIDA ŞIKLIK YARIŞI

İtalyan oyuncu Vittoria Puccini, festivalin açılış günündeki şıklığıyla çok konuşuldu. Versace tasarımı bir tuvalet giyen Puccini, kırmızı halının en iddialı isimlerindendi.

Ünlü oyuncu Diane Kruger da zarafetiyle festivalin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Kruger, Elie Saab tasarımı bir tuvalet giydi.

Cindy Crawford, açılış günü Roberto Cavalli tasarımı kırmızı bir tuvalet giydi.

Marisa Tomei, Marios Schwab marka bir tuvalet tercih etti.

Evan Rachel Wood, beyaz renkli Alessandra Rich tasarımı bir tuvaletle açılış törenine katıldı.

'SİYAH KUĞU'NUN YÖNETMENİ JÜRİ BAŞKANI

Festival jürisinin başkanı geçtiğimiz yıl Oscar da dahil olmak üzere birçok farklı organizasyonda ödül alan 'Siyah Kuğu'nun yönetmeni Darren Aronofsky.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood Venedik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement