Hünerli Eller' ile Yaşlıların Evleri Pırıl Pırıl - Son Dakika
Yaşam

Hünerli Eller' ile Yaşlıların Evleri Pırıl Pırıl

Hünerli Eller\' ile Yaşlıların Evleri Pırıl Pırıl

Amasya’nın Suluova ilçesinde uygulanan ‘Hünerli eller’ projesiyle yaşlı vatandaşların evleri belediye görevlileri tarafından temizleniyor.

06.03.2018 10:02

Amasya'nın Suluova ilçesinde uygulanan 'Hünerli eller' projesiyle yaşlı vatandaşların evleri belediye görevlileri tarafından temizleniyor.

Sadece hayır duası almak amacıyla her ay düzenli olarak 68 eve hizmet verildiğini belirten Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Evin genel temizliğinin yapılmasının yanı sıra oluşturduğumuz çamaşırhanede ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin çamaşırları titizlikle yıkanıyor. Kışın başında soba kurulması, mevsim sonunda sobanın sökülmesi de dahil birçok hizmeti gerçekleştiriyor. Bununla birlikte hemşehrilerimize bay, bayan kuaför hizmeti ve saç, sakal tıraşıyla evlerinde bakımlarını gerçekleştiriyoruz" dedi.

Proje kapsamındaki çalışmaları takip etmek amacıyla Üçok'un evinde ziyaret ettiği Dudu Korkmaz da, "Kızlarım sağ olsunlar her hafta geliyor. Temizliğimi, yemeğimi yapıyorlar. Bana çok iyi bakıyorlar. Belediyemizin beni hatırlaması ve başkanımızın ziyaretime gelmesi beni çok mutlu etti. Allah, Başkanımızdan, hükümetimizden ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hünerli Eller' ile Yaşlıların Evleri Pırıl Pırıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement