Iğdır -Engellilerin Gösterisi Ağlattı - Son Dakika
Güncel

Iğdır -Engellilerin Gösterisi Ağlattı

Iğdır -Engellilerin Gösterisi Ağlattı

Engellilerin gösterisi ağlattıIğdır'da Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen engelliler haftası programında, engellilerin gösterisi yakınlarını hem mutlu etti hem de ağlattı.

14.05.2016 12:08

Engellilerin gösterisi ağlattı

Iğdır'da Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen engelliler haftası programında, engellilerin gösterisi yakınlarını hem mutlu etti hem de ağlattı.

\tVali Davut Haner ve kurum amirleri katıldığı etkinlik, saygı durulu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Eğitim Uygulama Okulu Öğretmeni Zeliha Korkmaz yaptığı konuşmada, engelliler haftası boyunca engellilerin sorunları tartışıldığını belirtti. Kormkaz, "Akraba evliliği, gebelik öncesi tedbirsizlikler, aşıların zamanında yapılmaması ve kazalar sakatlığın en önemli sebeplerindendir" dedi.

\tProgramda okuldaki engelli öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Öğrencilerinden bu yıl mezun olan Saim Kaya'nın okuduğu doğaçlama şiir salonda bulunanları ağlattı. Öğrenciler daha sonra dans gösterisi, roman havası, mehteran ve semazen gösterileri yaptılar. Mezun olan engelli öğrenciler belgelerini aldıktan sonra keplerini havaya attılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır -Engellilerin Gösterisi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement