İhh'dan Libyalı Yetimlere İftar - Son Dakika
Güncel

İhh'dan Libyalı Yetimlere İftar

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Libya'nın başkenti Trablus'ta yetimler için iftar programı düzenledi.

15.06.2017 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Libya'nın başkenti Trablus'ta yetimler için iftar programı düzenledi.

İHH'nın Libya İnsani Yardım İnsan Heyeti'nin desteğiyle Trablus'taki Mehari Oteli'nde düzenlediği programda 100'den fazla yetime iftar verildi. Programa, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Eğitim Bakanı Osman Abdulcelil, Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Ahmet Doğan'ın yanı sıra üst düzey yetkililer de katıldı.

Libya İnsani Yardım İnsan Heyeti Genel Müdürü Haydar el-Beşir Malik, programın açılış konuşmasında, Libya için bu tür faaliyetlerin büyük bir hizmet olduğunu ifade ederek, "Türk yardım kurumu, Libya'daki tüm kesimlerin çehresinde tebessüm yaymak için çalışıyor." dedi.

Büyükelçi Doğan da Libya ve Türkiye arasındaki iş birliğinin boyutuna işaret etti. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının önemine değinen Doğan, "Yardım kuruluşları ile örgütlerin çalışmaları çok önem arz ediyor. Çünkü siyasilerin ulaşamadıkları noktalara ulaşabiliyorlar." ifadelerini kullandı.

İHH Libya Sorumlusu Taner Altun ise ramazan ayı programı çerçevesinde Libyalı 2 bin muhtaç aileye yardım ulaştırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Libya'daki yardım çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Altun, ülkenin bir an önce istikrara kavuşması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhh'dan Libyalı Yetimlere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement