İletişim Fakültesi Dekanı Önal Açıklaması - Son Dakika
Güncel

İletişim Fakültesi Dekanı Önal Açıklaması

İletişim Fakültesi Dekanı Önal Açıklaması

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Önal, yerel televizyonları ziyareti sırasında yaptığı konuşmada “Yerel basın ile aramızda diyalogların artmasını arzu ediyoruz” dedi.

28.08.2017 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Önal, yerel televizyonları ziyareti sırasında yaptığı konuşmada "Yerel basın ile aramızda diyalogların artmasını arzu ediyoruz" dedi.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi yönetimi, Malatya'da yayın yapan ER TV ve Vuslat TV'yi ziyaret etti. Ziyarete İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Önal, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatma Nisan ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Akyol katıldı. İlk olarak Vuslat TV'yi ziyaret eden İletişim Fakültesi yönetimi burada Genel Müdür Fahri Memur'la görüştü. Ziyarette konuşan Dekan Prof. Dr. Mehmet Önal, teorik ve pratiğin mümkün olduğu kadar birbirine yaklaşmasını istediklerini belirterek, beraber ortak projeler yapılarak fakülte ve yerel basın arasında iyi diyalogların olması için bu tanışma ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Vuslat TV Genel Müdürü Fahri Memur ise İnönü Üniversitesiyle iyi bir iletişim içerisinde olduklarını kaydederek, "Her alanda iyi bir iletişim içerisindeyiz. İnşallah İletişim Fakültesi'nin katkıları ile ilişkiler daha da gelişir. Bu anlamda bizlere düşen bir şey varsa elimizden geldiğince yapmak istiyoruz. Üniversitenin desteği ve bizim katkılarımız ile hem öğrencilerimiz hem de şehrimizin basın noktasındaki ihtiyacı kapanacaktır. Biz de elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Daha sonra ER TV'yi ziyaret eden İletişim Fakültesi yönetimi burada Programlar Müdürü Burak Altun'la bir süre sohbet etti.

Dekan Önal, İletişim Fakültesi yönetimi olarak basın kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek "İletişim Fakültesi olarak yeni dönemde basın kuruluşlarıyla yakın ilişkiler içerisinde olacağız. İlginizden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ER TV Programlar Müdürü Burak Altun ise İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesini önemsediklerini ifade ederek, "ERTV olarak İletişim Fakültesiyle ortak projelerde bizlerde yer almayı arzuluyoruz. Bünyemizde İletişim Fakültesinin öğrencileri sektörde tecrübe kazanmak adına çalışmalar yürütmektedir. Kurum olarak İletişim Fakültesi öğrencilerine her daim kapımız açıktır. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İletişim Fakültesi Dekanı Önal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement