İlham Kaynağı: Sarah Jessica Parker - Son Dakika
Kadın

İlham Kaynağı: Sarah Jessica Parker

İlham Kaynağı: Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, güzellik ve moda anlayışıyla kamera önünde ve arkasında birçok kişiye ilham olmayı başardı.

02.04.2016 22:40

Sarah Jessica Parker, güzellik ve moda anlayışıyla kamera önünde ve arkasında birçok kişiye ilham olmayı başardı.

Sex and the City'de canlandırdığı Carrie Bradshaw karekteri Manolo Blahnik aşkı ve bitmek bilmeyen ayakkabı tutkusuyla kısa sürede herkesi kendine hayran bıraktı. Mr Big ile yaşadıkları ilişki herkese peri masallarını anımsatırken, Aiden'le yaşadığı inişli çıkışlı nişanlılık süreci herkesin hayatından bir sahneyi canlandırdı.

SJP bugün 51 yaşında! Kadınlar için ayrı bir öneme sahip yıldızın doğum gününü kutlarken, sizin için bu stil ikonunun stilini yakın markaja aldık.

Bukleler vazgeçilmezi

Carrie de SJP de buklelerden vazgeçmiyor. Hatta öyle ki bukleler SJP'nin imzası haline geldi bile. Serge Normant'ın elinden çıkmış saçları doğal görünümüyle tek kelimeyle büyüleyici.

Manolo Blahnikle özdeşleşmiş

Yazının başında da belirttiğimiz gibi Carrie de SJP de Manolo Blahnik'in hayranı. Günlük hayattan özel davetlere bu gösterişli ayakkabılar SJP'nin vazgeçilmezi.

Çiçek takıntısı

Carrie ve SJP'nin ortak noktaları saymakla bitmiyor. Bunların arasında ikisinin de favorisi büyük şapkalar, floral detaylar, gösterişli tokalar yer alıyor. SJP de Carrie gibi saçına taktığı kocaman bir çiçekle tüm gözleri üzerine toplayabilenlerden.

Kırmızı halıda parlak elbiseler

Günlük hayatında bu kadar kendine özgü olan biri kırmızı halıda nasıl mı olur? SJP giyinmeyi bilen bir kadın ve kırmızı halı onun kendinden emin duruşunun yalnızca bir yanılsaması. SJP'nin kırmızı halıdaki favorisi parlak elbiseler. Daha çok metalik parlaklık ve altın ışıltısını tercih ediyor. ve ne giyse kendine yakıştırmayı başarıyor.

Karın kasları ve kısa üstler

Carrie ve SJP'yle özdeşleşmiş bir özellik de kuşkusuz karın kasları. İkisi de zaman harcayıp yaptığı kaslarını sergilemeye bayılıyor. Göbeği açıkta bırakan crop-topları bomber ceketler, oversize üstlerle tamamlayan SJP, kendisiyle bütünleşmiş buklelerini kabarık hale getirerek 50'lere göz kırpıyor.

Doğal görünümlü mavi far

Asla uygulamayın demodesi altında ilk adı geçen güzellik ürünlerinden biri mavi far. Ancak SJP renkli gözleriyle maviyi o kadar güzel buluşturuyor ki bu doğal görünüme söyleyecek pek bir sözümüz kalmıyor.

Maskülen stil

SJP de Carrie Bradshaw kadar feminen bir kişilik. Yalnızca giyinmi

eyle değil, tarzı ve yaşadığı ilişkilerle de bunu sık sık ön plana çıkarıyor. Ancak iş maskülen bir tarz sergilemeye geldiğinde Carrie'nin eline kimse su dökemez. Omuzları açıkta bırakan takım elbise görünümlü tulumlar, stilettoyla kombinlenen oversize ceketler, Sarah Jessica Parker'ın olmazsa olmazları arasında.

Eğlenceli tüyler

Geçen sezondan kalma tüy trendi SJP için yıllardır süregelen bir moda akımı. Kendisi de Sex and the City'deki yansıması Carrie de tüy detayını kombinine taşımayı oldukça seviyor. Kırmızı halıdan günlük yaşamına tüyler özellikle pembeleştikçe sevimli bir görünüm kazandırıyor.

Kaynak: Kadincaozel.com

Son Dakika Kadın İlham Kaynağı: Sarah Jessica Parker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement