İmza Gününde Manga'ya Yoğun İlgi - Son Dakika
Magazin

İmza Gününde Manga'ya Yoğun İlgi

İmza Gününde Manga\'ya Yoğun İlgi

Bursa'da yeni albümlerini imzalayan Manga grubu, gençlerden büyük ilgi gördü.

30.04.2012 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yeni albümlerini imzalayan Manga grubu, gençlerden büyük ilgi gördü. Stant önünde uzun kuyruklar oluşturan gençler, grup üyelerini çığlıklarla karşıladı, birçoğu da gözyaşlarına hakim olamadı.

Rock müziğin en başarılı gruplarından biri olan Manga, dün akşam Analolium AVM'deki D&R'da düzenlenen imza gününde Bursalı hayranlarıyla buluştu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği imza gününde oluşturduğu kuyruk, AVM koridorlarına taştı. Büyük heyecanla bekleyen gençler, grup üyelerini çığlıklarla karşıladı, birçoğu da gözyaşlarına hakim olamadı. Grubun şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen gençler, Anatolium'u konser alanına çevirdi. Gördükleri ilgi karşısında mutlu olan Ferman Akgül, Cem Bahtiyar, Efe Yılmaz, Yağmur Sarıgül ve Özgür Can Öney, yeni albümleri 'e-akustik'i imzalayıp, fotoğraf çektirdi.

'MORAL VERDİLER'

Etkinlik sonrası açıklama yapan Manga grubunun solisti Ferman Akgül, 'e-akustik' adlı son albümdeki 'Hani Biz' adlı şarkıya Yıldız Tilbe'yle birlikte düet yaptıklarını hatırlatarak, "Bugün, bizleri heyecanlandıran müthiş bir kalabalık ve inanılmaz bir atmosfer vardı. Hayranlarımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Çünkü, bize büyük moral verdiler" diye konuştu. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin İmza Gününde Manga'ya Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement