İnebolu Kaymakamı Atasoy'dan Kar Mücadele Ekiplerine Teşekkür - Son Dakika
Güncel

İnebolu Kaymakamı Atasoy'dan Kar Mücadele Ekiplerine Teşekkür

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, köy yollarında gerçekleştirilen kar mücadelesinin başarıyla tamamlandığını söyledi.

12.01.2016 14:28

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, köy yollarında gerçekleştirilen kar mücadelesinin başarıyla tamamlandığını söyledi.

İnebolu Öğretmenevi'nde basın toplantısı düzenleyen Atasoy, yoğun kar yağışının ardından ilçeye bağlı 75 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

İl Özel İdaresi ve Taşköprü ilçesinden gelen araç desteğiyle ekiplerin gece gündüz demeden çalışıp köy yollarını ulaşıma açtığını belirten Atasoy, "Kar mücadelesinin asıl kahramanı olan personelimizin haklarını ödememiz zor. Arkadaşlarımız olağanüstü çalıştılar" dedi.

Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibinin de bir hafta boyunca ilçede görev yaptığını belirten Atasoy, şunları söyledi:

"Bir yandan karla mücadele yapılırken bir taraftan AFAD ve UMKE ekiplerimiz hastalarımızı, yaralılarımızı ve o anda aciliyeti olan her vatandaşımızı kurtararak bize destek verdiler. Burayı merkez kabul ettiler. Çok ciddi bir organizasyondu. Hepimiz için de bir tecrübeydi. Ben doğuda 5 sene kalmama rağmen gerçekten böyle bir mücadele görmedim. İlk defa burada gördüm. İl Özel İdaresi, Taşköprü ilçesi ve Orman İşletmesi bize destek verdi. Özellikle afetlerde olağanüstü durumlara her kurum zaten birbirine destek vermek durumundadır. Herkes de üzerine düşeni yaptı diye düşünüyoruz. Tüm ekibimize ve destek veren kurumlara teşekkür ediyorum."

Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu ile il genel meclis üyeleri Özdal Taşçı ve Mehmet Kösem de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnebolu Kaymakamı Atasoy'dan Kar Mücadele Ekiplerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement