İngiliz Moda Ödüllerine Katılan Tek Türk İsim Hadise, Transparan Kıyafetiyle Dikkat Çekti - Son Dakika
Magazin

İngiliz Moda Ödüllerine Katılan Tek Türk İsim Hadise, Transparan Kıyafetiyle Dikkat Çekti

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Moda Ödülleri gecesine Hadise de katıldı. Ödül törenindeki tek Türk isim olan Hadise, transparan kıyafetiyle dikkat çekti.

05.12.2017 11:21  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Fashion Awards 2017 (İngiliz Moda Ödülleri 2017) töreninde yılın en iyi giyinen isimleri ödüllerini aldı. Selena Gomez, Irina Shayk, Pixie Lott, Maisie Williams, Kaia Gerber, Rita Ora, Karlie Kloss, Hailey Baldwin gibi isimlerin katıldığı geceye Hadise de katıldı.

TEK TÜRK HADİSE'YDİ

Kırmızı halıda boy gösteren tek Türk isim olan Hadise, gecede transparan bir kıyafetle katıldı. Ünlü şarkıcı, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

YILIN MODELİ ADWOA ABOAH OLDU

Yıl boyunca moda alanındaki en başarılı isimlerin ödüllendirildiği geceye Selena Gomez, Irina Shayk, Pixie Lott, Kaia Gerber, Rita Ora, Karlie Kloss, Hailey Baldwin gibi ünlü isimler katıldı.

Ödül töreni Britanyalı süper model Naomi Campbell sundu. Ünlü şarkıcı Rita Ora etkinlikte bir performans sergiledi. 25 yaşındaki İngiliz manken Adwoa Aboah, törende "yılın modeli" ödülüne layık görüldü.





İngiliz Moda Ödüllerine Katılan Tek Türk İsim Hadise, Transparan Kıyafetiyle Dikkat Çekti

Son Dakika Magazin İngiliz Moda Ödüllerine Katılan Tek Türk İsim Hadise, Transparan Kıyafetiyle Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement