İntihar Girişimi Sırasında Canlı Yayın Yaptılar - Son Dakika
3.Sayfa

İntihar Girişimi Sırasında Canlı Yayın Yaptılar

İntihar girişimi sırasında canlı yayın yaptılarANKARA - Başkent'te 12 katlı bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı, vatandaşlar film gibi izlerken, bazıları ise cep telefonuyla sosyal medyadan canlı yayın yaparak olayı anlattı.

19.10.2017 18:19

İntihar girişimi sırasında canlı yayın yaptılar

ANKARA - Başkent'te 12 katlı bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı, vatandaşlar film gibi izlerken, bazıları ise cep telefonuyla sosyal medyadan canlı yayın yaparak olayı anlattı.

Olay, Çankaya İlçesi Meşrutiyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kira parasını ödeyemeyen H.D. cadde üzerinde bulunan on dört katlı bir binanın teras katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekiler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, binanın altında şişme yatak açarken, polis ve H.D.'nin eşi şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada şahıs, jiletle kollarını keserek kendini yaraladı. Toplanan vatandaşlar nedeniyle Meşrutiyet Caddesi trafiğe kapatıldı. Polisin ikna çabası devam ederken, bir kişi, H.D.'yi yakalayarak aşağı indirdi. H.D. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan, aşağıda toplanan vatandaşlar intihar girişimini film gibi izlerken, bazılarının ise cep telefonlarıyla sosyal medya üzerinden canlı yayın yapması ise dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

İntihar Girişimi Sırasında Canlı Yayın Yaptılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İntihar Girişimi Sırasında Canlı Yayın Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement