İple boğularak öldürülen adamın cesedi battaniyeye sarılmış şekilde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

İple boğularak öldürülen adamın cesedi battaniyeye sarılmış şekilde bulundu

Adana'da iple boğulduktan sonra battaniye sarılarak yol kenarına atılmış bir erkek cesedi bulundu. Önce soğuktan donduğu zannedilen şahsın yapılan inceleme sonucunda yüzünde yara izleri ve morluk ile boynunda ip izi tespit edildi. Polis ekipleri, cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı için parmak izi alarak isminin belirlenmesi üzerine çalışacak.

17.12.2019 09:47  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Kuyumcular Mahallesinde meydana geldi. Sabah saat 08.00 sıralarında bir vatandaş, narenciye bahçesi yakınında yol kenarında battaniyeye sarılı hareketsiz halde yatan bir erkek şahsın olduğunu gördü. Şahıs hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi.

SOĞUKTAN DONDUĞU DÜŞÜNÜLDÜ

Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Önce şahsın evsiz biri olduğundan soğuktan donmuş olabileceği düşünüldü. Ancak yapılan incelemede şahsın yüzünde yara izleri ve morluk ile boynunda ip izi tespit edildi. Boynunda yapılan ilk incelemede şahsın iple boğularak öldüğü saptandı.

İple boğularak öldürülen adamın cesedi battaniyeye sarılmış şekilde bulundu

BATTANİYEYE SARIP YOL KENARINA ATMIŞLAR

Polisin yaptığı çalışmada şahsın kimliği belirlenemezken, bir evde iple boğularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılıp bir araçla Kuyumcular Mahallesine getirilip yol kenarına atıldığı tahmin ediliyor. İlk inceleme yapıldıktan sonra ceset otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı için parmak izi alınarak isminin belirlenmesine çalışılacak.

İple boğularak öldürülen adamın cesedi battaniyeye sarılmış şekilde bulundu
İple boğularak öldürülen adamın cesedi battaniyeye sarılmış şekilde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İple boğularak öldürülen adamın cesedi battaniyeye sarılmış şekilde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • GS Lİ: Adana tehlikeli yer 12 2 Yanıtla
  • SONKEZ ADANALI: Kendi Memleketimn ama o kadar boş insan beyinsiz insan varki hepsi bir arada iyilerde var tabi ama bazen nefret ediyor insan toprağından havasından değil insanlarından....... 3 1 Yanıtla
  • Yine mi adana: Nasıl bir yer orası...orda oksijen yok galiba...mars'tan bile garip yer adana...her türlü olay var 2 1 Yanıtla
    sta: hepimiz tüple geziyoruz aslında siz uzayda yaşıyorsunuz 1 2
  • andsmero: adanada normal bırgun 1 1 Yanıtla
  • alı: İSTANBUL BİRİNCİ SIRADA GELİR 2 0 Yanıtla
  • mehmdow: allah rahmet eylesin 1 0 Yanıtla
  • funda: ich bin Adana.. 0 0 Yanıtla

Advertisement