İrlanda'nın Yemek Kraliçesi Rachel Allen Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

İrlanda'nın Yemek Kraliçesi Rachel Allen Türkiye'de

İrlanda\'nın Yemek Kraliçesi Rachel Allen Türkiye\'de

Prens Charles, Marlon Brando, Johnny Depp ve Debra Winger gibi birçok ünlü isme yemek hazırlayan İrlanda'nın yemek kraliçesi Rachel Allen Türkiye'de.

03.09.2013 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prens Charles, Marlon Brando, Johnny Depp ve Debra Winger gibi birçok ünlü isme yemek hazırlayan İrlanda'nın yemek kraliçesi Rachel Allen Türkiye'de. Türk kadınlarından ilham alarak hazırladığı Carte d'or Tatlı Sırlar kitabının tanıtımı için Türkiye'ye gelen Allen, baklava, gül suyu, lokum, lokma gibi geleneksel lezzetlerimizi dondurmayla yorumladı.

Algida'nın ev tipi dondurma markası Carte d'Or, İrlanda'nın yemek kraliçesi Rachel Allen'ın hazırladığı Carte d'Or'dan Tatlı Sırlar kitabı için bir tanıtım toplantısı düzenledi. Doors Akademi'de düzenlenen toplantıya Algida Pazarlama Direktörü Leyal Eskin Yılmaz, Carte d'Or Marka Müdürü Sevgi Gür ve İrlanda'nın yemek kraliçesi olarak tanınan Rachel Allen katıldı.

TÜRKİYE DONDURMADA KAYMAK, ÇİKOLATA VE ÇİLEK SEVİYOR

Ev tipi dondurma pazarının büyümesinde, inovasyonun çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Algida Pazarlama Direktörü Leyal Eskin Yılmaz, "Farklılaşma en başta tatla sağlanabiliyor. Türk tüketicisinin çeşit olarak kaymak, çikolata ve çileği daha çok tercih ettiğini görüyoruz. Bu noktada lider olmanın sorumluluğuyla üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için 20 yıldır, birbirinden farklı yerel tatları dondurmalarımızla bir araya getirdik" dedi.

(TT) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İrlanda'nın Yemek Kraliçesi Rachel Allen Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement