İşadamından, 2 Bin Kişilik İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

İşadamından, 2 Bin Kişilik İftar Yemeği

İşadamından, 2 Bin Kişilik İftar Yemeği

Ankara'da ikamet eden Besnili iş adamlarından Hüseyin Pala Suvarlı Beldesinde 2 bin kişilik iftar yemeği verdi.

05.08.2013 03:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da ikamet eden Besnili iş adamlarından Hüseyin Pala Suvarlı Beldesinde 2 bin kişilik iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Genel Başkanı Resul Akay, Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ, iş adamı Hüseyin Pala ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğini tertip eden Hüseyin Pala yaptığı açıklamada, "Ankara'da ikamet etmekteyim ancak doğup büyüdüğüm yer olan Suvarlı Beldesi'nde birlik ve beraberlik adına bu yemeği tertip ettim. Bu mübarek ay ve Kadir Gecesi'nde sizler ile birlikte olmak bizleri sevindirdi. İnşallah bu güzel birlikteliğimiz daim olur. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan başta eski diyanet işleri başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ve BASK Genel Başkanı Resul Akay ve Suvarlı Belde Belediye Başkanımız Ömer Faruk Bozdağ'a teşekkür ediyorum" dedi.

Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ ise, "Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Hüseyin Pala'ya teşekkür ediyorum. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizi sağladı. Güzel bir organize oldu. Kendisine tekrar teşekkür ederken, tüm İslam aleminin Kandilini kutluyorum" şeklinde konuştu.

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ise; "Hüseyin Pala sevdiğimiz bir kardeşimiz. Böyle güzel bir iftar yemeğinde bizleri buluşturdu. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca bütün İslam aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. Bu anlamlı günde huzur, kardeşlik, birlik hepimizle beraber olsun" ifadelerinde bulundu.

Daha sonra konuşan Bask Genel Başkanı Resul Akay ise; "Hüseyin Pala'ya bu örnek teşkil eden davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri Ankara'dan bu iftar sofrasına davet etti. Bizleri ve Suvarlı halkını bu sofrada bir araya getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşadamından, 2 Bin Kişilik İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement