İSTANBUL'DA İLK TERAVİH NAMAZI KILINDI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL'DA İLK TERAVİH NAMAZI KILINDI

İSTANBUL\'DA İLK TERAVİH NAMAZI KILINDI

İstanbul'da ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı.

22.03.2023 22:41  Güncelleme: 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İstanbul'da ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı.

İstanbul'da yatsı ezanın okunmasının ardından vatandaşlar camilere akın etti. Ramazan ayının ilk teravih namazını Çamlıca Camii'nde kılmak isteyen kimi vatandaşlar ailesiyle camiye gelirken, kimi vatandaşlar ise ilk defa Çamlıca Camii'ne geldiğini belirtti. Ayasofya Camii'nde namaz kılmak isteyen vatandaşlar sıraya girdi. Yağmurlu havaya rağmen Eyüp Sultan Camii de ilk teravihte cemaatin akınına uğradı. Ramazana özel asılan 'Namaz kalbin huzurudur' mahyası çevredeki vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Taksim Camii'nde de yılın ilk teravih namazı kılındı.

Namazını Çamlıca Camii'nde kılmak için gelen bir vatandaş, "Ramazanımız mübarek olsun, hayırlı uğurlu olsun. Allah mübarek eylesin. İlk Teravihimiz koştur koştur geliyoruz yetişmeye çalışıyoruz. Hayırlı Ramazanlar tüm İslam alemine tüm insanlara" dedi.

Görüntü dökümü: --- ----- ---- ---- -- ---Çamlıca Camii'nden görüntü-Çamlıca Camii'ne asılan mahya-Çamlıca Camii'ne gelenler ile röp-Çamlıca Camii'nde teravih namazı kılınması-Ayasofya Camii dışardan görüntülerAyasofya'ya teravih namazı için gelen 2 kişi ile röp-Ayasofya'ya giriş sırası-Ayasofya Camii Teravih namazından görüntüler-Taksim Camii'nde namaz kılınması- Eyüp Sultan Camii'nde namaz kılınması-Eyüp Sultan Camii'nde asılan mahya

-Genel ve detay


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL'DA İLK TERAVİH NAMAZI KILINDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement