3'ü çocuk 4 kişinin öldüğü makas faciasının şüphelisi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

3'ü çocuk 4 kişinin öldüğü makas faciasının şüphelisi yakalandı

TEM Otoyolu'nda 3'ü çocuk, 4 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı kazaya neden olduğu iddia edilen otomobildeki şüphelilerden Abdussamet T. dün akşam Burdur'da yakalanarak gözaltına alındı. Abdülsamet T.'nin babası Mehmet T. Bağcılar'daki bir adreste yakalanarak gözaltına alındı.

09.06.2019 14:57  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beşiktaş'ta 'makas' terörüyle 4 kişinin öldüğü kazaya ilişkin aranan Abdülsamet T. ile babası Mehmet T.'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da gözaltına alınan baba Mehmet T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınanlar arasında kaza anında araçta bulunan Abdülsamet T. ile kazanın ardından şüphelileri kaçıran baba Mehmet T.'nin de olduğu öğrenilirken, kayıplara karışan sürücü Yusuf A.'nın ise halen arandığı kaydedildi.

BURDUR'DA YAKALANDI

Aranan şüphelilerden Abdussamet T., dün akşam Afyonkarahisar- Burdur karayolunun Gökçebağ köyü yakınlarında yakalandı. Kaçmaya çalışan Abdussamet T. ile yanında bulunan kimliği belirsiz 2 kişinin bulunduğu araç polis tarafından durduruldu. 3 şüpheli gözaltına alındı. Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerden 2'si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Abdussamet T. ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan baba Mehmet T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Burdur'da yakalanan diğer şüphelilerin ise önümüzdeki saatlerde İstanbul'a getirileceği kaydedildi.

3'ü çocuk 4 kişinin öldüğü makas faciasının şüphelisi yakalandı

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda makas atarak kazaya yol açan kişinin Yusuf A., yanındaki kişinin ise Abdussamet T. olduğunu tespit etti. Ekipler, olayın ardından araçlarına alarak şüphelileri kaçıran kişilerin de Abdussamet T.'nin babası Mehmet T. ile yanındaki Merve Ş. olduğunu belirledi.

4 şüphelinin yakalanması için aralıksız olarak operasyonlar sürdürülürken; makas atan araçtaki şüphelilerden Yusuf A.'nın, 'ruhsatsız silah', 'güveni kötüye kullanma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'intihara teşebbüs' suçlarından poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. 'Nitelikli yağma' suçundan aranan aynı araçtaki diğer şüpheli Abdussamet T.'nin de 'nitelikli yağma', 'yağma', 'motosiklet hırsızlığı', 'kasten yaralama', 'ruhsatsız silah', 'iş yerinden hırsızlık', 'evden hırsızlık', 'uyuşturucu madde kullanmak', 'kasten yaralama' suçlarından poliste kaydı olduğu anlaşıldı.

3'ü çocuk 4 kişinin öldüğü makas faciasının şüphelisi yakalandı
3\'ü çocuk 4 kişinin öldüğü makas faciasının şüphelisi yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 3'ü çocuk 4 kişinin öldüğü makas faciasının şüphelisi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • BaZ: Makas atanlar men olmalı 46 1 Yanıtla
  • Adalet: Tek ceza Zehirli iğne. 44 1 Yanıtla
  • Ttt: O araç a 14 kişi neden biner.adının biride makas atar ve facia gelir.ne diyoruz ortadoğu da sıradan bir gün. 14 18 Yanıtla
    Cvp: Sanane neden sunu sormuyorsun neden makas atarlar ? 0 0
  • murat: insan olmayanı insan içine çıkarmayacaksın. 28 0 Yanıtla
  • Adalet istiyoruz: ÖRNEK BİR CEZA ALMALARI GEREKİR. 8 AY YATIRIP ÇIKACAKLARSA BİR ANLAMI YOK. 23 0 Yanıtla
    King ju: Hicbir şey olmaz 0 0
  • Müebbet verilsin : Yolculukta en çok dikkat ettiğim bu makas atanlar soldan sağdan vs vs yol katilleri uzak durmak lazım çok türemiş sözde kendini usta zannedip. İnsanların canını tehlikeye atan katiller en ağır cezalar verilmeli. 23 0 Yanıtla
  • aksoy: denetimli serbestlik der çıkarırlar birilrinin canını yakmaya devam ederler 15 0 Yanıtla
  • adalet : yakalayıp ne yapacaksınız enfazla 6 ay sonra berduş hayatına devam eder olan 4 cana oldu 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement