İstanbul metrosunda korkunç anlar! Kadın yolcuya küfürler savurup bıçakla saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul metrosunda korkunç anlar! Kadın yolcuya küfürler savurup bıçakla saldırdı

Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde iki kişi arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada, erkek elindeki bıçakla kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedilirken saldırganın kadına "Yüzünü keserim senin" tehdidinde bulunduğu görüntülere yansıdı. Şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

24.11.2021 22:02  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metro hattı Bostancı durağında, bıçaklı bir şahsın yolcuları sinkaflı küfürlerle tehdit ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

KADINA AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLERLE TEHDİT ETTİ

Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, eli bıçaklı saldırganın küfürler ettikten sonra metrodan çıktığı görülüyor. Ancak dışarı çıkmasının ardından kısa bir süre sonra geri metroya dönen şahıs, kadın bir yolcuya bıçak doğrultarak ağır küfürlerle tehdit etmeye devam ediyor.

YOLCULAR DEHŞETİ YAŞADI

Kadın yolcunun "Bıçağını bırak" sözlerine bıçağını savurarak karşılık veren ve "Senin suratını keserim" diyen adam, diğer yolculara da adeta dehşeti yaşattı. Saldırgan daha sonra tren kapılarının kapanmasıyla gözden kayboldu. O anlar trende bulunan diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

SALDIRGAN ARANIYOR

Görüntüler sosyal medyada da paylaşılırken, Bostancı İstasyonu'na giden polis ekipleri, durak ve araç kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor.

İstanbul metrosunda dehşet! Kadın yolcuya küfürler savurup bıçakla saldırdı
İstanbul metrosunda dehşet! Kadın yolcuya küfürler savurup bıçakla saldırdı
İstanbul metrosunda korkunç anlar! Kadın yolcuya küfürler savurup bıçakla saldırdı

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul metrosunda korkunç anlar! Kadın yolcuya küfürler savurup bıçakla saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nurcan Aktaş: Ülkemiz nsl bir hale geldi inanamıyorum kimi bıçak kimi silah şimdide samuray kılıçlar ya dışarı çıkmaya korkar olduk kızlarımızı nsl Üniversitelere göndercez en basiti bir market pazar bi bizim insanlarımız çıldırmış son zamanlarda hep cinayet yaralama yeter artık insan canı nekadar basit geliyor bu piskopatlara ya piskolojiniz bozuksa gidin yatın bir cilinike 0 0 Yanıtla

Advertisement