Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor - Son Dakika
Güncel

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

Deprem endişesi yaşayan çok sayıda İstanbullu, deprem riski az olarak açıklanan Edirne'nin zemini kayalıklardan oluşan köylerine taşınıyor.

27.02.2023 14:27  Güncelleme: 17:12

Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan deprem, endişeleri beraberinde getirdi. Muhtemel İstanbul depremi son zamanlarda birkez daha gündeme geldi. Deprem endişesi yaşayan İstanbullular, alternatif arayışlara yöneldi.

EV VE ARSA ARIYORLAR

Fay hattına uzaklığı ve deprem riski az olduğu ifade edilen Edirne'nin rakımı yüksek zemini ise kayalıklardan oluşan köylerine talep arttı. İstanbul'da yaşayan çok sayıda vatandaş, bu köylerden arsa ve ev arayışına girdi.

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

SON HAFTALARDA TALEP PATLAMASI OLDU

Edirne'nin Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerine son haftalarda yoğun talep olduğunu açıklayan Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği ikinci Başkanı Namık Babacan, İstanbul'dan gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşıya karşıya kaldıklarını söyledi.

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor

"TELEFONLA ARAYIP BİLGİ ALIYORLAR"

Talebin arttığı bu günlerde fahiş fiyatın önüne geçmek için emlakçılar olarak çaba sarf ettiklerinin de altını çizen Babacan, "Buradan tarla, bağ, bahçe ve arsa almak isteyen vatandaşlar baştan telefonla arayıp bilgi alıyorlar. Ardından ilk fırsatta Edirne'ye geliyorlar ve yüz yüze görüşüyoruz. Diğer emlakçı arkadaşlarımızın da görüştükleri var. Şu an emlakçı arkadaşlarımız ile görüşmeler yapıyoruz. Nerelerde bağ, bahçe ve arsa var diye belirliyoruz" dedi.

Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne\'ye taşınıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Talep patlaması oldu! İstanbullular deprem endişesiyle Edirne'ye taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ASUMAN : Ölümden kaçış yok istersen fizana git 118 12 Yanıtla
    Met Kombi: inananlar için gecerli bu yazdıgınız insanlar şunu anlamıyor dunyada ne mal ne mülk herşey gecici gercek olan tek şey ölümdür ama bugun ama 100 yıl sonra anlasar zaten öle yapmazlar 44 6
  • Cemal Hekim: Kim kurulu düzenini bozup gider edirneye malum hayat şartları ortada çoğumuz bildiğimiz halde eski binalarda yaşıyoruz su dönemde cok zor öyle başını alıp başka ile taşınmak allah yardımcımız olsun 61 7 Yanıtla
  • Met Kombi: he şişirin piyası bir iken 100 olur şimdi allah yardım etsin ne diyelim 40 0 Yanıtla
  • haydar topçu: Türkiyenin hiç bir yeri güvenceli değil gerek deprem gerek sel bakımından gerek ormanyangınları bakımından 30 8 Yanıtla
  • abdullah uğur tok: Ölün o zaman ne duruyorsunuz... 0 1 Yanıtla

Advertisement