İtfaiyeden Tavuk Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

İtfaiyeden Tavuk Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden tavuk kurtarma operasyonu Düştüğü 6 metrelik kanalda mahsur kalan tavuk, gençlerin ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çabası sonucu kurtarıldıOSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düştüğü 6 metrelik kanalda 2 gün boyunca mahsur kalan tavuk,...

19.07.2017 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiyeden tavuk kurtarma operasyonu

Düştüğü 6 metrelik kanalda mahsur kalan tavuk, gençlerin ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çabası sonucu kurtarıldı

OSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düştüğü 6 metrelik kanalda 2 gün boyunca mahsur kalan tavuk, itfaiye ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon ile kurtarıldı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Dere Mahallesinde bulunan 6 metre yüksekliğindeki kanala düşen ve iki gün boyunca orada kalan tavuğu gören gören gençler, durumu itfaiyeye haber verdiler. Gençlerin verdiği adrese gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakikalık bir çalışmanın ardından tavuğu kanaldan kurtarmayı başardı.

Tavuğun kurtarılmasına çok sevinen gençler, "Hayvanın durumuna vicdanımız el vermedi. İtfaiyeyi aradık itfaiye de geldi kurtardı biz de çok mutluyuz" dediler.

İtfaiyeden Tavuk Kurtarma Operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İtfaiyeden Tavuk Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement