Iwanski Yeniden Manisaspor'da - Son Dakika
Spor

Iwanski Yeniden Manisaspor'da

Iwanski Yeniden Manisaspor\'da

PTT 1.Lig ekiplerinden Manisaspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve sözleşmesi fesh edilen Polonyalı orta saha oyuncusu Maciej Iwanski ile yeninden anlaşarak 2 yıllığına renklerine bağladı.

17.08.2012 19:41

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve sözleşmesi fesh edilen Polonyalı orta saha oyuncusu Maciej Iwanski ile yeninden anlaşarak 2 yıllığına renklerine bağladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ve yönetim kurulu üyeleri Gencay Esendağ katıldı. Kulüp başkanı Emre Hasgör törende yaptığı konuşmada uzun uğraşlar sonucunda Iwanski ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Kendisi burada oynamak istediğini söyledi ve geçmişe dönük 1 milyon 100 bin Euro'luk alacağından vazgeçti. Bu Manisaspor Kulübü için büyük bir adım. Yönetim kurulu olarak kulübü düzlüğe çıkarmak içinde çok çaba sarf ediyoruz. Iwanski'de bizim çabalarımızın karşılığını verdi. Kendi alacaklarından vazgeçti.

Kendisi çok iyi bir futbolcu. Onunla birlikte takımın iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz" dedi.

Maciej Iwanski ise tekrar Manisaspor'da olmasının en büyük sebebinin başkan Emre Hasgör olduğunu belirterek, "Başkanın sözleri benim için çok etkili oldu. Tekrar Manisaspor'da olmaktan dolayı mutluyum. Burada ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğumu göstermek istiyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Iwanski Yeniden Manisaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement