Jandarmanın 171'inci Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Jandarmanın 171'inci Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Jandarma Genel Komutanlığının Kuruluşunun 171. Yıldönümü Kutlamaları 14 Haziran 2010 Pazartesi Günü Saat 17:00'da İl Jandarma Komutanlığı Kışlasında İcra Edilmiştir

15.06.2010 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kutlama Programına; Gaziantep Valisi Süleyman KAMÇI, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şendoğan KARAKUŞ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım GÜZELBEY, Cumhuriyet Başsavcısı Esat SEMERCİ, Adalet Komisyonu Başkanı Şefik ASLAN, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile protokolün diğer mensupları, şehit aileleri, gaziler, vatandaşlar ve aileler katılmıştır.

Yapılan konuşmalarda Jandarmanın bugüne kadar yaptığı hizmetler ile bundan sonra yapacağı hizmetler ifade edilmiş, Jandarma Personelince, görevlerin ifası sırasında kullanılan silah, araç, gereç ve teknik cihazların standı gezilmiş, İl Jandarma Komutanlığı Kışla Gazinosunda, askeri tesislere adları verilen yirmi üç şehit aile bireylerine şilt verilerek, törenin sonunda misafirlere, geleneksel jandarma yemeği ikram edilmiştir.

Jandarma Genel Komutanlığının 171'inci kuruluş yıldönümü töreninde, Jandarma Personelinin disiplini üstün moral gücü, suç ve suçlularla mücadele imkan ve kabiliyeti, halka güven, suçluya korku veren görev anlayışı ile halkın jandarmaya olan güveni ve saygınlığı gözlemlenmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jandarmanın 171'inci Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement