Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü, Jason Denayer'in Varlığını Bile Unuttu - Son Dakika
Spor

Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü, Jason Denayer'in Varlığını Bile Unuttu

Belçika Milli Takımı Teknik Direktörünün, Galatasaray ile şampiyonluğa oynayan Jason Denayer'i Dünya Kupası için hala düşünmemesi tepkiye sebep oldu.

10.05.2018 13:15  Güncelleme: 14:39

Galatasaray formasıyla son haftalarda çıkışa geçen ve Fatih Terim'in değişilmez ismi olan Jason Denayer, ülkesi Belçika'da da yakından takip ediliyor.

Sarı-kırmızılı takımla şampiyonluğa oynayan Denayer'in yaklaşan 2018 Dünya Kupası öncesinde milli takım kadrosunda olup olmaması gerektiği tartışılıyor.

MİLLİ TAKIM HOCASI BİLE UNUTTU

Belçika basınında çıkan bir haberde, Denayer'in Galatasaray'daki etkili oyunu ve başarısına karşın ülkesinde unutulduğu hatta milli takım teknik direktörü Roberto Martinez'in bile unuttuğu dile getirildi.

Manchester City ile sözleşmesi olduğu da anımsatılan genç stoperin izlenmemesine eleştiri getirildi. Roberto Martinez'in Belçika aday kadrosu için birçok ismi izlediği ve denediği ancak Denayer'in hala görünürde olmadığı aktarıldı.

"ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR"

Galatasaray'ın Avrupa'nın büyük kulüplerinden biri olduğu ve Denayer'in de şampiyonluğa oynadığı belirtildi.

Hatta Denayer'in gelecek sezon Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkacağı da vurgulandı.

Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü, Jason Denayer\'in Varlığını Bile Unuttu
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü, Jason Denayer'in Varlığını Bile Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kayserispor : Ben çok beğeniyorum Kompany Verthongenden daha süratli ve en büyük artısı kale hariç her pozisyonda oynayabilecek kapasitede bence yeri garanti dünya kupasında 1 2 Yanıtla
  • Gs: Kim denayer kötü diyorsa ya gözleri bozuk yada fenerlidir adamın oynadığı hiç bir maçı kaybetmediler maicon dan daha iyi serdar la birlikte daha iyi oynuyorlar 2 0 Yanıtla

Advertisement