Johnny Depp, Eşini Yastıkla Boğmaya Çalışmış - Son Dakika
Magazin

Johnny Depp, Eşini Yastıkla Boğmaya Çalışmış

Johnny Depp, Eşini Yastıkla Boğmaya Çalışmış

Ünlü oyuncu Johnny Depp'in boşanmak üzere olduğu eşi Heard'ü yastıkla boğulmaya çalıştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

02.06.2016 09:37  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Johnny Depp (52) ve Amber Heard'ün (30) boşanma davasında yeni iddialar gündeme geldi. Heard'ün yakın bir arkadaşının iddiasına göre geçen aralık ayında Depp, Los Angeles'taki evlerinde sarhoş olduğu sırada Heard'ü yastıkla boğmaya çalıştı.

ARKADAŞI YARALI HALDE BULDU

Heard'ün kendisine mesaj atmasıyla olaydan haberdar olan arkadaşı, eve geldiğinde onu yaralanmış halde bulduğunu söyledi. Öte yandan üyesi olduğu Hollywood Vampires müzik grubunun Avrupa turnesi kapsamında İsveç'in başkenti Stockholm'e giden Depp, barda esmer bir kadınla görüntülendi.

15 AY EVLİ KALDILAR

Johnny Depp ile Amber Heard'ün mutluluğu sadece 15 ay sürdü. Manşetlere çıkan boşanma davasının arka planında 'şiddet' olduğu iddia edilmişti. Heard avukatlarla yaptığı yaklaşık 4 saat süren görüşmede, 15 aylık evliliğin sonlanması için 20 milyon dolar nafaka alması üzerine anlaşmıştı.

HEARD DAHA ÖNCE BİR KADINLA EVLENMİŞ

Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Depp'e boşanma davası açan Amber Heard'ün, daha önce bir kadınla evlendiği ortaya çıkmıştı.

Son Dakika Magazin Johnny Depp, Eşini Yastıkla Boğmaya Çalışmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement