Kabusa Dönen Yolculuklar 10. sezonu ile Nat Geo'da - Son Dakika
Güncel

Kabusa Dönen Yolculuklar 10. sezonu ile Nat Geo'da

Televizyon tarihinin en uzun soluklu belgesellerinden biri olan Kabusa Dönen Yolculuklar, 10. sezonu ile 7 Haziran'dan itibaren her Salı 22.00'da National Geographic Channel'da.

06.06.2016 09:29

Uyuşturucu kaçakçılarının, kaçırılan kurbanların, savaş mahkumlarının dudak uçuklatan hikayelerini ekranlara taşıyan Kabusa Dönen Yolculuklar 10. sezonu ile 7 Haziran'dan itibaren her Salı, 22.00'de National Geographic Channel'da devam ediyor. Yeni sezonda; uyuşturucu kaçakçısı bir üniversite öğrencisi, Filipinler'de bir anne-çocuk ve Libya Özgürlük Ordusu'na katılan bir Amerikalının hikayesi gibi farklı konular izleyicilerle buluşuyor.

19 yaşındaki bir üniversite öğrencisi Meksika'dan kilolarca uyuşturucu kaçırmaya çalışırken Bangkok'ta 5 kilo eroinle yakalanıyor ve hapse atılıyor. Filipinler'de sadist bir teröristin eline düşen 14 yaşındaki çocuk ve annesi kaçarak kendilerini kurtarıyor. Libya Özgürlük Ordusu'na katılan Amerikalı bir maceraperest ise Kaddafi güçlerince ele geçiriliyor ve "işkence fabrikası" lakaplı hapishaneye atılıyor. Bu acımasız hikayelerin tüm detayları Kabusa Dönen Yolculuklar ile gözler önüne seriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kabusa Dönen Yolculuklar 10. sezonu ile Nat Geo'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement