Kaçan Şüpheli Polise Ateş Etti: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kaçan Şüpheli Polise Ateş Etti: 2 Yaralı

Kaçan Şüpheli Polise Ateş Etti: 2 Yaralı

Olay, saat 01.10 sıralarında Menzilahır Mahallesi Taşköprü Sokak üzerinde meydana geldi.

14.04.2014 03:49

Olay, saat 01.10 sıralarında Menzilahır Mahallesi Taşköprü Sokak üzerinde meydana geldi. Taşköprü Sokak üzerinde oturan iki kadın, evlerine tabancayla ateş edilmesi üzerine 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulundu. Taşköprü sokağa yakın olan bölge ekipleri de olay yerine giderek inceleme yaparken, iddiaya göre sabıkalı olduğu belirtilen Özgür Ç. ile karşılaştı. 'Dur' ihtarına ateş ederek karşılık veren Özgür Ç., polis ekipleriyle silahlı çatışmaya girdi. Özgür Ç.?nin tabancasından çıkan 7 kurşundan ikisi polis memuru Mehmet Ali Uzun'un bacağına, biri ise Özcan Karakaşoğlu'nun kasığına isabet etti. Yaralı polisler telsiz anonsuyla takviye ekip ve ambulans istedi. Şüpheli Özgür Ç. ise olay yerinden kaçtı.

EMNİYET MÜDÜRÜ BAŞTUĞ YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralı polis memurları tedavi altına alındı. Edirne Emniyet Müdür

Rahmi Baştuğ, yaralı polis memurlarını hastanede ziyaret etti. Baştuğ, polis ekibinin ihbar üzerine Taşköprü sokağa gittiklerini ifade ederek, "Şuanda durumları kötü değil, bilinçleri yerinde, şuurları açık. Suçluları da diğer arkadaşlarımız yakalayacaklar. Fazla kaçamayacaklar" şeklinde konuştu.

Yaralı polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Taşköprü sokak üzerinde tabancayla ateş edildiği öne sürülen evde olay yeri inceleme ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Evde yaşayan 2 kadın ise ifadeleri alınmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Edirne polisi, 2 polis memurunu yaralayıp kaçan ve sabıkalı olduğu belirtilen Özgür Ç.?yi yakalamak için kentin çeşitli yerlerinde arama noktaları oluşturdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçan Şüpheli Polise Ateş Etti: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement