Kadın Dizisinin 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Dizi

Kadın Dizisinin 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kadın Dizisinin 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekrana gelen son bölümüyle izleyiciye duygusal anlar yaşatan Kadın dizisinde Sarp çocuklarına kavuşuyor. Peki, Kadın dizisinin 37. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

24.10.2018 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

nin Salı akşamı ekranlara gelen 36. Bölümünde Sarp sonunda çocuklarına kavuşuyor. nin 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümünde neler oldu?

Kadın Dizisinin 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

KADIN DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sarp çocuklarının mezarlarını kazıyor ama başka cesetle karşılaşıyor. Böylelikle çocuklarının yaşadığını anlıyor. Enver,Sarp'ın evi gözetlediğini anlayınca çocukları Yeliz'in almasını ister. Bahar, hasta yatağında çocuklarının hayalini görüyor ve Sarp'ın adını sayıklıyor.

BAHAR VE ÇOCUKLAR NEREDE?

Suat ise Sarp'ı aramaya başlamıştır. Ancak Sarp, Suat'ın yanına kendi gidiyor. Şirin onları dinlerken Sarp'da karısını ve çocuklarının nerde olduğunu sorar. Suat ise onları göl evine gönderdiğini söyler. Sarp, Suat'ı döverek Bahar'ı ve çocuklarını soruyor ve annesinin cesedini gördüğünü de söyleyerek silah çeker. Suat ise bir şey yapmadığını belirtir. Kapıya adamların geldiğini anlayan Sarp kaçar.

SARP İLE ARİF YÜZLEŞİYOR

Şirin her şeyi duymuş ve hastalığı nüksetmiştir. Olanları dinledikten sonra odadan çıkıp sesler duyduğunu söyler. Bu sırada Arif ise Çiğdem'i merak ederek arıyor ve Çiğdem, Sarp hakkında Yeliz'den öğrendiklerini Arif'e anlatıyor. Arif ve Sarp birbirlerinden habersiz Enver'in evine giderler. Sarp Enver ile konuşmak için kapıyı yumruklarcasına çalarken Enver çocukları arka kapıdan çıkarır. Enver yerine Arif, Sarp ile yüzleşir ve evde kimse olmadığını memlekete gittiklerini söyler. Tartışma büyür ve yumruklaşmaya kadar varır.

SUAT'IN PLANI İŞE YARAYACAK MI?

Sarp gideceği sırada Doruk'un yanında Arif'i gördüğünü hatırlıyor ve Enver'den çocuklarının yaşadığını öğreniyor. Suat, Bahar'ın ilik bulamayıp ölmesi için plan yapıyor. Suat Şirin'e 'Bahar'ın ölmesi lazım' diyor. Şirin henüz onun iliğinin gerekli olduğunu bilmediği için Bahar'ın diğer kardeşinden bahsediyor.

KADIN DİZİSİNİN 37. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Severek izlenen nin ekrana gelen son bölümü izleyiciye duygu seli yaşartırken 37. Bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. nin 37. bölüm fragmanı yayınlandı.

Son Dakika Dizi Kadın Dizisinin 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement