Kadın'ın final bölümünden 2. fragman yayınlandı! Şirin, Bahar'ı görünce sinir krizi geçiriyor - Son Dakika
Magazin

Kadın'ın final bölümünden 2. fragman yayınlandı! Şirin, Bahar'ı görünce sinir krizi geçiriyor

Yarın yayınlanacak olan 81. bölümle final yapmaya hazırlanan Kadın dizisinden yeni bölüm 2. fragman yayınlandı. Akıl hastanesine kapatılan Şirin, bahçe kapısında Bahar'ı görünce sinir krizi geçiriyor.

03.02.2020 09:38  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özge Özpirinçci, Hümeyra, Bennu Yıldırımlar, Hümeyra, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Sezer, Hakan Kurtaş ve Feyyaz Duman'ın başrollerde oynadığı Kadın dizisi, 4 Şubat Salı yayınlanacak olan 81. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Her türlü duygunun yaşanacağı final bölümünden 2. fragman da yayınlandı.

ŞİRİN SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR

Final bölümünde Arif, Bahar'ı istemeye geliyor. Enver, Bahar'ı çocuklarından istiyor. Ceyda ile Raif de evlenmeye karar veriyor. Bahar ve Arif, Ceyda ile Arif'in düğünleri birlikte yapılıyor. Sarp'ı öldürdüğünü itiraf eden Şirin ise polis tarafından yakalandıktan sonra akıl hastanesine kapatılıyor. Babasının kendisini ziyarete gelmesiyle bahçeye indirilen Şirin, karşısında Bahar'ı görünce adeta çıldırıyor.

Kadın'ın final bölümünden 2. fragman yayınlandı! Şirin, Bahar'ı görünce sinir krizi geçiriyor

KADIN'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Şirin'in evden kaçması üzerine onunla iletişime geçen Enver gerçekleri bir kez daha onun ağzından duymak ister. Hala onun yapmadığına inanmak isteyen Enver'in duyduklarından sonra ise dünya başına yıkılır. Bu kadar kötülüğün içinde hala bir iyilik arayan Enver sonunda pes eder ve Şirin tüm yaptıklarının cezasını çekmek üzeredir.

Kadın'ın final bölümünden 2. fragman yayınlandı! Şirin, Bahar'ı görünce sinir krizi geçiriyor
Kadın\'ın final bölümünden 2. fragman yayınlandı! Şirin, Bahar\'ı görünce sinir krizi geçiriyor

Son Dakika Magazin Kadın'ın final bölümünden 2. fragman yayınlandı! Şirin, Bahar'ı görünce sinir krizi geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement