Kadın Kooperatifleri Festivali Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kadın Kooperatifleri Festivali Devam Ediyor

Kadın Kooperatifleri Festivali Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi’nin bir ilke imza atarak Türkiye’de ilk kez düzenlenen Kadın Kooperatifleri Festivali’nde 3’üncü gün Naciye Çokbilir ardından Yankır-Grup Avrasya konseriyle sona erdi.

04.09.2018 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin bir ilke imza atarak Türkiye'de ilk kez düzenlenen Kadın Kooperatifleri Festivali'nde 3'üncü gün Naciye Çokbilir ardından Yankır-Grup Avrasya konseriyle sona erdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Yerel ve genel kamu yönetimleri temsil-tören hediyelik eşyalarını kadın kooperatiflerden temin etsin" çağrısı yaptığı ve Türkiye'de kadın kooperatiflerini ilk kez aynı pazar ortamında biraraya geldiği Kadın Kooperatifleri Festivali'nde 3'üncü gün geride kaldı. 1 Eylül Dünya Barış Günü, Cumartesi, Leman Sam konseriyle başlayan ve 'Kadın Kooperatifleri Çalıştayı'na da ev sahipliği yapan festivalin 3'üncü günü Naciye Çokbilir ve Yankır -Grup Avrasya konseri vardı. Muratpaşa Kent Meydanı'nda devam eden festivalde konserlere ilgi yoğundu. Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlendiği Kadın Kooperatifleri Festivali Çarşamba günü sona erecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın Kooperatifleri Festivali Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement