Kadir Baklan Yeniden Başkan - Son Dakika
Güncel

Kadir Baklan Yeniden Başkan

Kadir Baklan Yeniden Başkan

MANNHEIM Türkspor olağan genel kurulu, kulüp lokalinde gerçekleştirilirken, Başkan Kadir Baklan, oybirliği ile yeniden göreve getirildi.

08.07.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANNHEIM Türk spor olağan genel kurulu, kulüp lokalinde gerçekleştirilirken, Başkan Kadir Baklan, oybirliği ile yeniden göreve getirildi. Genel kurula, Türkspor'un kurucu Onursal Başkanı Hüseyin Adalı ile eski başkanlardan ve kulübün ana sponsoru Suntat şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan da katıldı.

Rhein-Neckar Türk İşverenler Derneği (TID) Başkanı Dr. Kadir Kılıç'ın başkanlığa getirildiği Divan Kurulu üyeliklerine ise Mesut Üçöz ve Lumann Engel seçildi.

Mannheim Türkspor Başkanı Kadir Baklan, yönetimleri dönemindeki çalışmalar ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi veren bir konuşma yaptı. Mali üye Kayhan Tuncer'in finans raporunu sunmasının ardından, Denetleme Kurulu Başkanı Aytu Çiftçi, hesapların incelendiğini ve mali tabloyu onayladıklarını bildirdi. İkinci Başkan İlker Polat'ın, tesis inşaatı konusunda gelinen noktayı anlatmasının ardından, alt yapıdan sorumlu yönetici Dr. Gökhan Yücel, genç takımlardaki çalışmalar ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi.

Kadir Baklan, Hüseyin Adalı, Mustafa Baklan (soldan sağa).

ESKİ YÖNETİM AKLANDI

Soru ve cevapların ardından yönetim kurulunun aklanmasına geçildi. Eski yönetim oy çokluğuyla aklanırken, Mannheim Türkspor'un kurucu Onursal Başkanı Hüseyin Adalı, 1978 yılında kulübü hangi duygularla ve ne şartlar altında kurduklarını anlattı. Türkspor'un bir spor kulübü olduğunu, dini ve siyasi konuların dışında bir camia olduğunu vurgulayan Adalı, konuşmasının sonunda, kuruluş aşamasında emeği olan, uzun yıllar hizmet ettikten sonra vefat eden yönetici ve futbolcuları rahmetle andı. Şu anda Frankfurt Türkgücü'nün başkanlığını yapan Hüseyin Adalı, üyelere, tesis inşaatı konusunda karşılaştıkları benzer sorunlar hakkında da bilgi verdi.

Divan Kurulu, Başkan Kadir Kılıç (ortada) ve üyeler Mesut Üçöz (solda) ile Lumann Engel'den oluştu.

BAKLAN'DAN BİRLİK ÇAĞRISI

Eski başkanlardan ve Mannheim Türkspor'un ana sponsoru Suntat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan da, üyeleri birlik ve beraberlik içinde çalışmaya davet ederken, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü dini ve siyasi konulara girmeme ilkesini, Türkspor'un bundan sonra da sürdürmesi gerektiğini ifade etti. Baklan, "Mannheim Türkspor hiç kimsenin tapulu malı değildir, genç nesillere bir şeyler bırakabilmek için, camianın kenetlenmesi ve elbirliğiyle çalışması gerekmektedir" dedi.

Mali İşlerden Sorumlu yönetici Kayhan Tuncer, mali raporu sundu.

Tüzük gereği, genel kurulda sadece başkan ve ikinci başkanı belirleyen Türkspor'da Kadir Baklan, oy birliğiyle tekrar başkanlığa seçilirken, ikinci başkanlık görevine de yine İlker Polat getirildi. Başkan Kadir Baklan, önümüzdeki günlerde yeni yönetimini belirleyerek açıklayacak.

Son olarak Divan Kurulu Başkanı Dr. Kadir Kılıç'ın teklifi üzerine Hüseyin Adalı ile birlikte Mustafa Baklan da onursal başkanlığa getirildi.

İkinci Başkan İlker Polat, tesis inşaatı konusunda gelinen nokta hakkında bilgi verdi.

Alt yapıdan sorumlu yönetici Gökhan Yücel.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kadir Baklan Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement