Kadir Has Üniversitesi Öğrencileri A Awards'a Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kadir Has Üniversitesi Öğrencileri A Awards'a Damga Vurdu

Kadir Has Üniversitesi Öğrencileri A Awards\'a Damga Vurdu

Açık Hava Reklamcılar Vakfı tarafından düzenlenen 'A Awards' yarışmasının kazananları belli oldu. Junior Kategorisinde her sene olduğu gibi bu sene de Kadir Has rüzgarı esti.

17.05.2017 09:36

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri, projeleriyle birincilik ve ikincilik ödüllerine layık görüldü.

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri Çağla Keskin ve Kaan Öztürk yarışmada birinci olurken; Serkan Kavak, Uğur Uyar, İzzet Berker ve Aybüke Uysal'dan oluşan ekip de ikinciliği elde etti. İkinci olan ekip aynı zamanda üniversite öğrencilerinin oylarıyla belirlenen 'A Awards Üniversiteliler' kategorisinin kazananı oldu.

Yarışmada birinci olan ekip 7 bin TL, ikinci olan ekip ise 5 bin TL ile ödüllendirildi.

Üç ay süren iki aşamalı yarışma maratonunda yüze yakın projeden önce finale kalan, ardından birincilik ve ikincilik ödülünü kucaklayan öğrenciler final sunumlarını yaparken A Awards Jüri Başkanı Concept Ajans Kreatif Direktörü Kerem Özkut'tan staj teklifi aldılar. Öğrenciler kazandıkları ödüllerin yanı sıra, staj fırsatıyla sektöre giriş yapma olanağı bulacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadir Has Üniversitesi Öğrencileri A Awards'a Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement