Kalça Estetiği İddialarına Cevap - Son Dakika
Magazin

Kalça Estetiği İddialarına Cevap

Kalça Estetiği İddialarına Cevap

Tolgahan Sayışman; kalça estetiği yaptırdığını söylenlere hastane raporu gösterdi.

19.02.2013 06:03  Güncelleme: 10:16

Tolgahan Sayışman'ın geçirdiği ameliyat tartışma konusu oldu. Tolgahan Sayışman, hemoroid fistur ve fıtık ameliyatı olduğunu açıklarken, basında ise oyuncunun kalçasına estetik operasyon yaptırttığı iddia edildi.

İşte Tolgahan Sayışman'ın Twitter'dan yaptığı açıklama;

"Geçtiğimiz hafta salı günü uzun zamandır yaşadığım bir sağlık sorunum nedeniyle operasyon geçirdim..

Ameliyatım 7 saat sürdü. Hemoroid Fistur ve Fıtık olmak üzere 3 bölgeden operasyon geçirdim ve dün taburcu oldum.. Saglık sorunlarım ile ilgili medyayı meşgul etmek hiç istemezdim, ancak yarın(bugün) ceşitli yerlerde çıkabilecek yanlış haberlerin önüne geçmek adına bu bilgileri paylaşmak zorunda kaldım..Anlayışınız için teşekkür ederim.."

TOLGA SAYIŞMAN KİMDİR?

17 Aralık, 1981 doğumlu Türk dizi oyuncusudur.

2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizi yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen Tolgahan, daha sonra Maçolar, Dicle ve Acemi Cadı dizilerinde oyuncu olarak yer aldı.Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırdı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kalça Estetiği İddialarına Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement