Kanye West'in Menajeri de Kendisi Gibi! - Son Dakika
Emlak

Kanye West'in Menajeri de Kendisi Gibi!

Kanye West\'in Menajeri de Kendisi Gibi!

Müzik hayatına yapımcı olarak başlayan Kanye West kısa bir süre sonra Rap şarkıcılığı yapmaya başladı. Moda tasarımcılığı da yapan ünlü şarkıcı en çok Kim Kardashian ile yaptığı evlilik ile dikkat çekiyor. Ünlü İngiliz moda tasarımcısı Louise Goldlin ile evli olan Kanye West’in menajeri Izvor Izzy Zivkovic, geçtiğimiz günlerde New York’un en beğenilen semtlerinden birinde 215 metrekarelik iki odalı bir daire satın aldı.

15.11.2017 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzik hayatına yapımcı olarak başlayan Kanye West kısa bir süre sonra Rap şarkıcılığı yapmaya başladı. Moda tasarımcılığı da yapan ünlü şarkıcı en çok Kim Kardashian ile yaptığı evlilik ile dikkat çekiyor.

Ünlü İngiliz moda tasarımcısı Louise Goldlin ile evli olan Kanye West'in menajeri Izvor Izzy Zivkovic, geçtiğimiz günlerde New York'un en beğenilen semtlerinden birinde 215 metrekarelik iki odalı bir daire satın aldı.

Kanye West'in Menajeri 4,7 Milyon Dolarlık Yeni Evinde İyi Bir Yaşam Sürüyor

Kanye West'in menajeri, geniş, aydınlık bir Trebeca çatı katını 4,7 milyon dolara satın aldı. Bu da geçen yıl 53 milyon dolar borcu olduğu gerekçesiyle suçlanan Kanye West ve ekibinin işlerinin iyi durumda olduğunu gösteriyor. 215 metrekarelik çatı katı dairesi, hem iş hem de yaşam alanı olarak ideal bir ev. İki odaya ve 3 banyoya sahip olan mülkte, ana yaşam alanlarının yanı sıra 2 büyük boy gömme dolabı bulunan giyinme odası bulunuyor. Önemli toplantılar için mükemmel bir gizlilik sağlayan kaydırılabilir kapı içeren çatı katı mükemmel tasarımı ile iyi bir home ofis özelliği gösteriyor.

Çatı Katının Eğlenceli Mutfağı

Açık mutfak planına sahip olan çatı katında mutfak bembeyaz rengi ile oldukça aydınlık ve ferah bir yemek hazırlama alanı sunuyor. Mutfağın tam ortasında yemeklerin hazırlanıp pişirildiği bir alan bulunuyor. Bu alanın etrafında 5 yüksek boylu tabure bulunuyor. Yemek pişirirken eğlenceli bir ortam isteyenler için ideal bir tasarıma sahip olan mutfağın bitişiğinde bir şarap mahzeni ayrıca bulaşık yıkama ve kurutma ünitesi yer alıyor.

Çatı katında ana bir banyo ve içinde derin bir küvet bulunuyor. Ayrıca yatak odasında ayrı bir duş odası da yer alıyor. Şu anda uyuma alanı olarak kullanılan boş bir depolama alanına da sahip olan dairenin en iyi özelliği ise muhtemelen Hudson Nehri'ne bakan büyük kemerli pencereleri oluyor.

West'ler ise Uzun Süredir New York'tan Ev Satın Almak İstiyor

Bu arada Kanye West ve eşi Kim Kardashian West uzun süredir New York'ta bir gayrimenkul arayışı içinde. Ancak ünlü çift şimdiye kadar herhangi bir gayrimenkul satın almadı. Karı koca ve yakında doğacak olan çocukları ile birlikte 3 çocuğu Kaliforniya Hidden Hills'de ikamet ediyor. Geçen sonbahar, West'in Madison Square Garden'daki Saint Pablo Turu ve New York Moda haftası süresinde West'ler 650 metrekarelik Tribeca apartmanında Airbnb'nin sponsorluğunda ücretsiz olarak kaldı.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Kanye West'in Menajeri de Kendisi Gibi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement