Karabalık, Eşme'de Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Eşme'de Çalışmaları Denetledi

Karabalık, Eşme\'de Çalışmaları Denetledi

Karabalık, çalışmaları yakından takip ederken gelinen noktayı yerinde görmek amacıyla parke döşenen sokakları tek tek gezdi.

27.08.2012 17:41

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki yolların iyileştirilmesi kapsamında Eski ve Yeni Eşme Mahallesi'nde ki 12 sokağı kapsayan düzenlemelerde sona yaklaştı. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, çalışmaları yakından takip ederken gelinen noktayı yerinde görmek amacıyla parke döşenen sokakları tek tek gezdi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında alt yapı sorunu olmayan Eski ve Yeni Eşme Mahalleleri'nde sokakları tek tek işledi. Eşme bölgesinde ki üst yapı iyileştirmesi kapsamında 12 sokakta 10 bin metre kare parke ve 4 bin metre bordür döşeyerek şık yolları halkın hizmetine sunan belediye ekipleri Yeni Eşme Mahallesi'nde Hanlı Sokak, Gölyolu Sokak, Özbek Sokak, Kurtalan Sokak, Gökdağ Sokak, Avanos Sokak ve Erel Sokak ile Eski Eşme Mahallesi'nde Doğanay Sokak, Konak Sokak, Akşehir Sokak, Bozdemir Sokak ve Necati Kocaağaç Sokak üzerinde çalışma yaptı.

Mahalle sakinlerini şık yollarla buluşturan bu çalışmadan halkın memnuniyetini artırmak amacıyla bozuk sokakları parke taşı ile döşediklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, beraberinde belediye meclis üyesi Hüseyin Ahmet Öztürk, eski Eşme Belediye Başkanı Şaban Özer ve ekibi ile sokakları tek tek gezdi. Çalışanlarla ve mahalle sakinleri ile de sohbet eden Başkan Karabalık, "Eşme'nin çehresini değiştiren çalışmalara bir yenisini daha eklemiş olmanın mutluluğu içindeyiz. İlçemizin her noktasında devam eden çalışmalar kapsamında halkımızın memnuniyetini artıran yol iyileştirmelerinde Eşme'de sona geldik. Her biri yeniden parke ile döşenmiş 12 şık sokağı daha bölge halkının kullanımına sunduk" dedi.

Başkan Karabalık, parke ile döşenen sokakların ardından Eşme İlköğretim Okulu merdiven düzenlemesi çalışmasını da yerinde gördü. 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedeflenen merdiven yapımı işinde ekipler, çevre düzenlemelerini de yaparak öğrencilerin şık ve güvenli bir şekilde okula ulaşmalarını sağlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Eşme'de Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement