Karabük'te Bayramlaşma Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Karabük'te Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Karabük\'te Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Karabük'te Kurban Bayramı dolayısıyla il protokol bayramlaşma töreni düzenlendi.

15.10.2013 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te Kurban Bayramı dolayısıyla il protokol bayramlaşma töreni düzenlendi.

Karabük Valiliği tarafından Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programına Vali İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Mileltvekili Osman Kahveci, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Emniyet Müdürü Oktay Keskin, CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, MHP İl Başkanı Metin Demirel ve dair müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Karabük Valisi İzzettin Küçük, " Büyük coşku, sevinç ve mutluluk içinde kutlanan dini bayramlar birlik ve beraberlik duygusuna anlam kazandırdığını söyleyerek, "Kırgınlık ve kızgınlıklar bayramlarda bir kenara bırakılmalıdır. Bizim tarihimizde ve inancımızda milli ve dini bayramlarımızın önemi büyüktür. Bayramlarda büyüklerimizi ve küçüklerimizi unutmamalıyız. Çocukların olmadığı bir bayram sevinemediği bir bayram eksiktir" dedi.

Polisevindeki bayramlaşmanın ardından Vali Küçük ve beraberindekiler sırasıyla, İl Emniyet Müdürlüğü personeli, İl Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, Hastane, sevgi evleri ve şehit yakınları ile gazileri ziyaret etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük'te Bayramlaşma Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement