Karabulut'tan Bakan Şimşek'e Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Karabulut'tan Bakan Şimşek'e Teşekkür

Karabulut\'tan Bakan Şimşek\'e Teşekkür

Bakan Şimşek'i karşılayan Belediye Başkanı Karabulut, 1500'ü aşkın kişiyi kendi evindeki bahçesinde kurulan sofrada ağırladı.

15.09.2013 10:03

Büyük ilgi gören yemeğe Bakan Şimşek'in yanı sıra Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Vekili Mustafa Adil Tekeli, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Zilan Şeyhi Selman Bağdu, İlçe Belediye Başkanları, kurum müdürleri, ilçenin kanaat önderleri, köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. İlçeye yapılan kamu yatırımlarından dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Başkan Karabulut, Bakan Şimşek'in destekleriyle Beşiri'de sorunların bir bir ortadan kalktığını ifade etti.

Yemekli toplantıda konuşma yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Beşiri, çok şanslı bir ilçe. Belediyenin başında azimli ve çalışkan bir başkan var. Beşiri'ye dönük önemli yatırımlarımız oldu. Tekel depolarında 3000'i aşkın kişiyi istihdam ettirdik. Eğitim yatırımlarına önemli bir destek vermiş bulunuyoruz. Yapılan tüm eğitime dönük talepleri yerine getiriyoruz. İlçe ve köylerinde eğitimden, sağlığa spordan tarıma, içme suyundan yollara çok önemli hizmetlerimiz oldu. Yatırımlarımız tamamlanma aşamasına geldi. Belediye başkanımız altyapıyı büyük oranda tamamladı. Yollarımız parke taşları ve asfaltla donatılıyor. Bizler hizmet için varız. Tüm imkânlarımızı ilçeye hizmet gelmesi için harcıyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karabulut'tan Bakan Şimşek'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement