Karacabey'de Hayırseverler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Karacabey'de Hayırseverler Ödüllendirildi

Karacabey Devlet Hastanesine bağışta bulunarak destek veren hayırseverler düzenlenen törende plaketle ödüllendirildi.

29.12.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Devlet Hastanesine bağışta bulunarak destek veren hayırseverler düzenlenen törende plaketle ödüllendirildi.

Karacabey Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen törende konuşan Başhekim Op. Dr. Mehmet Petek, hastaneye bağış yapan kurum, kuruluşlara ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Petek, hastanenin daha önce iki ayrı binada hizmet verdiğini, yetersizlik görüldüğü için yeni hastane binasının yapıldığını belirterek, "Devletimizin katkılarının yanı sıra hastaneye bağışlar da yapıldı ve sonunda 150 yataklı güzel bir hastaneye kavuştuk. Hastanede, 8 yoğun bakım ünitesi, 4 ameliyathane, diyaliz ve endoskopi ünitesi bulunmaktadır" dedi.

Yeni ünitelerin hizmete gireceğini de ifade eden Petek, "Beyin cerrahi ve patoloji uzmanlarımız atandı ve yeni uzmanlarımız da atanmaya devam edecektir. Halkımıza sağlık adına güzel hizmetlerimiz kat kat artarak devam edecektir" diye konuştu.

Ödül törenine katılan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın da "Hastanemizin yapımında destek veren hayırseverlere teşekkür ediyorum. Halk sağlığında en iyi hizmeti vermek için varız. En kısa sürede hastanemiz özel hastaneyi aratmayacak şekle gelecektir" dedi.

Konuşmaların ardından hayırseverlere plaketleri verilirken törene Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, oda başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri ve hastane yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karacabey'de Hayırseverler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement