Karaman'da Yol Eylemi - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Yol Eylemi

Karaman\'da Yol Eylemi

Karaman’da, 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının meydana geldiği kavşakta yeterli önlemin alınmamasını protesto eden mahalle sakinlerinin Karaman-Mersin yolunu ulaşıma kapatma isteğini, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'in verdiği söz önledi.

26.01.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da, 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının meydana geldiği kavşakta yeterli önlemin alınmamasını protesto eden mahalle sakinlerinin Karaman- Mersin yolunu ulaşıma kapatma isteğini, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'in verdiği söz önledi.

Çeltek Mahallesi sakinlerinin Karaman-Mersin yolunu trafiğe kapatacağı bilgisini alan polis geniş güvenlik tedbiri alırken İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'de eylemin yapılacağı Cezaevi Kavşağına geldi. Eylem için toplanan grupla bir süre konuşan Emniyet Müdürü Sönmez, mahalle sakinlerinin seçecekleri temsilcileri yetkili kişilerle görüştürme sözü verdi. Söz üzerine yolu trafiğe kapatmaktan vazgeçen mahalle sakinleri adına konuşan Ahmet Ali Uflaz, "Yıllardan beri bulunduğumuz bu kavşakta ölümlü trafik kazaları yaşanmaktadır. Mahalle sakinleri olarak bizlerin yetkililerden isteğimiz burada olan kazaları önlemeleri için alt geçit veya ışıklandırma yapmalar" dedi.

CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul ile Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver'de eylemcilere destek olmak için kavşağa geldi. Yapılan basın açıklamasının ardından toplanan kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Mahalle sakinlerinin alt geçit veya ışıklı tedbir alınmasını istediği Cezaevi Kavşağında önceki gece iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karaman'da Yol Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement