Kardeşini Öldürüp Dereye Atan Cani Ağabey, Cinayeti 10 Yıl Sonra İtiraf Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Kardeşini Öldürüp Dereye Atan Cani Ağabey, Cinayeti 10 Yıl Sonra İtiraf Etti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 10 yıl önce kaybolan Mustafa Yılmaz'ın ağabeyi tarafından öldürüldüğü belirlendi. Hüdaver Yılmaz, "Eşime ve çocuklarıma saldırdı, defalarca uyarmıştım" dedi.

05.01.2018 14:56  Güncelleme: 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 10 yıl önce kaybolan Mustafa Yılmaz isimli gencin, ağabeyi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDE 26 YAŞINDAYDI

İlçeye bağlı Ilıca Mahallesi Yavaş mevkisinde 26 yaşındayken 10 yıl önce ortadan kaybolan ve bir daha dönmeyen Mustafa Yılmaz'ın bulunması ile ilgili ailesi Cumhuriyet Savcılığına müracaat etti. Fatsa Cumhuriyet Savcılığı yaptığı titiz araştırma sonucu Mustafa Yılmaz'ın ağabeyi Hüdaver Yılmaz tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

DEREYE ATMIŞ

Kardeşini aralarında geçen husumetten dolayı tüfekle öldürdüğünü itiraf eden Hüdaver Yılmaz, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yılmaz cinayeti işledikten sonra kardeşinin cesedini yaşadıkları evin 150-200 metre uzağında bulunan dere kenarına attığını iddia etti. Olayın itiraf edilmesinden sonra Fatsa Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri söz konusunda yerde yaptıkları araştırmada herhangi bir ceset bulgusuna rastlayamadı.

"TEHDİTLER SAVURUYORDU"

İşlediği cinayeti savcıya anlatan Hüdaver Yılmaz, "Eşim ve çocuklarıma saldırdı. Tehditler savurdu ve ben de birkaç defa uyardım ve tüfeğimle ateş ettim. Hayatını kaybettiğini gördüm. Sonrasında dereye attım" ifadelerini kullandı.

Kardeşini Öldürüp Dereye Atan Cani Ağabey, Cinayeti 10 Yıl Sonra İtiraf Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kardeşini Öldürüp Dereye Atan Cani Ağabey, Cinayeti 10 Yıl Sonra İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement