Kardeşlerin Arazi Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Kardeşlerin Arazi Kavgası Kanlı Bitti

Kardeşlerin Arazi Kavgası Kanlı Bitti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki kardeşin arasında çıkan arazi anlaşmazlığı kavgası kanlı bitti.

07.02.2014 08:16  Güncelleme: 11:54

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iddiaya göre bir süredir aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Mustafa Ceyhan (52) ile kardeşi Sinan Ceyhan (58) karşılaşınca yeniden tartışmaya başladılar.

OĞLU GÖĞSÜNDEN KENDİSİ BACAĞINDAN BIÇAKLANDI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönünce olaya Mustafa Ceyhan'ın oğulları Engin Ceyhan (27) ile Hasan Ceyhan (29) ve Sinan Ceyhan'ın oğlu Yetkin Ceyhan'da (22) müdahil oldu. Kavga sırasında kaçarak bir bakkala sığınmaya çalışan Hasan Ceyhan göğsünden babası Mustafa Ceyhan ise karnından bıçaklanırken, Engin Ceyhan ise yumruk darbeleri ile yüzünden yaralandı. Yaralı iki kardeş ve babaları çevrede ki vatandaşlar tarafından ilçedeki özel bir hastanenin acil servisine kaldırıldı. Önce göğsünden bıçaklanan Hasan Ceyhan ameliyata alınırken, ardından ise Baba Mustafa Ceyhan ameliyata alındı. Hasan Ceyhan'un hayati tehlikesinin devam ettiği, baba Mustafa Ceyhan ile diğer oğlu Engin Ceyhan'ın sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

KAVGAYI GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Olaydan sonra kendi araçları ile kaçmaya çalışan Sinan Ceyhan ile oğlu Yetkim Ceyhan ise Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İki kardeş ve oğullarının bıçaklı kavgası yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Yetkin Ceyhan'ın amcasının oğlu Hasan Ceyhan'ı bıçaklaması, daha sonra yuvarlanarak yere düşmeleri ve çevredekilerin kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor. Bıçaklı kavganın yaşandığı yerde olay yeri inceleme ekipleri de delil toplayarak incelemelerde bulundu.

Kavgayı ayırmaya çalışan mahalle bakkalı Yaşar Yaman (50) gürültüyü duyunca dışarı çıktığını belirterek, kavgayı ayırmaya çalıştığını söyledi. Yaşar Yaman konuşmasında "Ben gürültüyü duydum. A/1 bloğun önünde gürültü vardı. 'Bakkala sığın' diyerek koşarak geliyordu, iki kişi de peşinde vardı. Tam kapıdan içeriye girerken ben dışarıya ittim onları. Dışarıda kamyonun altında da kavga ettiler yaklaşık bir dakika kadar. Ayırdık, ondan sonra da ayrıldılar. Bindiler araçlarına hastaneye gittiler" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kardeşlerin Arazi Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement