"Karnaval" Filminin Yönetmen ve Oyuncuları 1 Ekim'de Ankara'da - Son Dakika
Güncel

"Karnaval" Filminin Yönetmen ve Oyuncuları 1 Ekim'de Ankara'da

"Karnaval" Filminin Yönetmen ve Oyuncuları 1 Ekim\'de Ankara\'da

Can Kılcıoğlu'nun ilk uzun metrajlı filmi Karnaval'ın yönetmen ve oyuncularının katılacağı Ankara gösterimi 1 Ekim Salı Kızılırmak Sineması'nda gerçekleşecek.

30.09.2013 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 Eylül'de gösterime giren Can Kılcıoğlu'nun ilk uzun metrajlı filmi Karnaval'ın yönetmen ve oyuncularının katılacağı Ankara gösterimi 1 Ekim Salı Kızılırmak Sineması'nda gerçekleşecek. 20:00 seansının ardından yönetmen Can Kılcıoğlu, oyuncular Tülin Özen ve Serdar Orçin seyircilerin sorularını yanıtlayacak.

Can Kılcıoğlu'nun yazıp yönettiği filmin Türkiye prömiyeri geçtiğimiz Nisan ayında yapılan 32. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin ulusal yarışma bölümünde gerçekleştirilmişti.

Evden eve dolaşıp halı yıkama makinesi satmayan çalışan Ali Sinan ile düğün sarayında pastacılık yapan Demet'in aşk hikayesini eğlenceli bir dille anlatan Karnaval'ın başrollerinde son dönemin dikkat çeken oyuncularından Serdar Orçin ve Tülin Özen yer alıyor. Onlara İpek Bilgin, Sait Genay, Vedat Erincin gibi usta isimlerin yanı sıra, Evren Duyal, Yavuz Pekman, Sarp Aydınoğlu, Sercan Gidişoğlu, Pınar Gök ve Alayça Öztürk gibi genç oyuncular eşlik ediyorlar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün ve İzmir Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle gerçekleştirilen filmin tüm çekimleri geçtiğimiz sene Temmuz ayında İzmir'de yapıldı.

Karnaval, 27 Eylül'de M3 Film'in dağıtımıyla vizyona girdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Karnaval' Filminin Yönetmen ve Oyuncuları 1 Ekim'de Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement