Karşıyaka Acar'a Ulaşamıyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Acar'a Ulaşamıyor

Ptt 1'inci Ligi'nde zor günler yaşayan Karşıyaka, sezon başında takımı Süper Lig'e taşıyacağı söyleyen İstanbullu işadamı Erdal Acar'a ulaşamıyor.

02.03.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde zor günler yaşayan Karşıyaka, sezon başında takımı Süper Lig'e taşıyacağı söyleyen İstanbullu işadamı Erdal Acar'a ulaşamıyor.

Yönetimin 4 ay önce, 8 Kasım 2015'te Atatürk Stadı'nda oynanan Göztepe derbisinden bu yana İzmir'e gelmeyen Erdal Acar'dan randevu alamadığı bildirildi. İlk yarıda kulübe 9.3 milyon TL bağış yapan Erdal Acar daha sonra Ali Erten yönetimiyle ödeme, transfer ve yetki konularında ters düştü. 29 Aralık'taki olağanüstü kongrede Fatih Diniz'i destekleyen Acar, seçimin ardından teknik direktör Yusuf Şimşek'in ücretini üstlenip alacakları için senet verdi. Göreve geldikten sonra Acar'dan destek alamayan yönetim, transfer yasağı ve peşinatları için gerekli 3 milyon TL'yi öz kaynaklarından karşıladı.

MEHMET AKGÜN FEDERASYON'DA

Karşıyaka'da devre arasında kadrodan elenen ancak kulüp bulamadığı için Engin Baytar'la birlikte U21 takımında antrenmanlara çıkan Mehmet Akgün, alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname göndirdi. Sezon başında 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra ligde yalnız 8 maçta süre alan Mehmet Akgün, kulüpten 330 bin TL alacağını faiziyle birlikte talep ediyor. Mehmet Akgün, alacağı 30 gün içinde ödenmezse tek taraflı fesih hakkı kazanacak. Bu durumda Mehmet'e gelecek sezon kulüp bulamazsa, Mayıs 2017'ye kadar tüm ücretini talep etme şansı doğacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Acar'a Ulaşamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement