Kaya Çilingiroğlu Aracının İçinde Sızıp Kaldı - Son Dakika
Magazin

Kaya Çilingiroğlu Aracının İçinde Sızıp Kaldı

Kaya Çilingiroğlu Aracının İçinde Sızıp Kaldı

Bebek'in popüler adreslerinden Lucca'da aracının içinde uyuduğu görülen Kaya Çilingiroğlu, fotoğraflarının çekildiğini görünce neye uğradığını şaşırdı.

26.05.2016 08:59  Güncelleme: 09:02

Kaya Çilingiroğlu, önceki akşam Bebek'te, aracı içinde uyuyakaldı. Direksiyonu emanet ettiği vale, habercileri görünce onu uyandırdı.

DİREKSİYONA SEN GEÇ

Kaya Çilingiroğlu, önceki akşam Bebek'in popüler adreslerinden Lucca'daydı. Alkol aldığı için direksiyonu valeye teslim eden iş adamı, yolcu koltuğuna oturur oturmaz uyuyakaldı.

GÖZÜNÜ AÇTI ŞAŞIRDI

Haberciler o anları görüntülemeye başlayınca, vale "Uyan abi" diyerek kendisini uyandırdı. Gözlerini açıp muhabirlerle karşılaşan Çilingiroğlu'nun şaşkınlığı yüzüne böyle yansıdı.

O geceden kareler;

Son Dakika Magazin Kaya Çilingiroğlu Aracının İçinde Sızıp Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Harun: Böyle insanlarda kendini adam yerine koyuyor böyle pislikleri devlet televzyonuna çıkarmayın 2 1 Yanıtla
  • Şamil: Üçüncü dünya ülkelerinde demiyorum,hala içerisinde üçüncü dünya insalarını ve medya mensuplarını barındıran bir ülkedeyiz maalesef.Eğitim seviyemiz oldukça düşüklerde.Okul eğitiminden bahsetmiyorum onu öğretim olarak adladırıyoruz.Bu gün gelişmiş bir ülkede inanın şurada haber diye anlatılmaya çalışılan konu mevzubahis dahi olmaz.Bir insan içebilir,aracında biraz kestirebilir,kimseyi rahatsız etmiyor ve taşkınlık yapmıyorsa istediğini yapabilir.Üzücü olanda burada yorum adı altında yazılanlar.. 2 0 Yanıtla

Advertisement