Kaymakam Halkın Ayağına Gitti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Halkın Ayağına Gitti

Kaymakam Halkın Ayağına Gitti

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney halkın ayağına gitmeye devam ediyor.

16.02.2018 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney halkın ayağına gitmeye devam ediyor. Ünye Kaymakamlığı bünyesinde halk buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Erenyurt Mahallesi sakinlerini dinledi.

Erenyurt Mahallesi Merkez Camisi'nde düzenlenen buluşmasında konuşan Kaymakam Güney, "Erenyurt Mahallemiz 1164 hanesi Ünye ilçe merkezine 35 km mesafesi olan bir mahallemizdir. Geçmişte belde belediyesi olan mahallemiz Büyükşehir Belediye Yasası'nın çıkmasıyla beraber belde belediyeliği kaldırılmış, tüzel kişiliği de kaldırılarak mahalle konumuna getirilmiştir. Suyumuzla ilgili olarak kaynak suyu ve şebeke suyumuz var. Asayiş noktasında olarak 2017 yılında toplam 12 asayiş olayı meydana gelmiş ve bunların tamamı aydınlatılmıştır. Erenyut sağlık evimizde aile hekimliği olmasıyla beraber doktorumuz ve ebe hemşiremiz bulunuyor. Fatsa 2 Nolu ve 4 Nolu Aile Hekimleri tarafından her hafta cuma günleri dönüşümlü olarak mobil hizmet vermektedir" dedi.

"Patpatların şehit yoluna çıkmasına kesinlikle karşıyım"

Köylerde en çok ulaşım için kullanılan patpat aracının köy yolundan şehir yoluna gittiğini belirten Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, "Bizler her ne kadar ulaşım aracı ve taşıma aracı olarak kullansak da, patpat aracını yük taşımadan çok ulaşım aracı olarak kullanmaya devam ediyoruz. Bugün baktığımızda önce köy yollarında kullandığımız patpatlar daha sonra asfalt yollarda ve şehir yollarında görünmeye başlanıyor. Ben buna kesinlikle karşıyım. Gerçekleşen kazaların çoğunluğunda patpatların neden olduğunu görüyoruz. Ulaşım için kullanmama konusunda sizlerin de bu konuda duyarlı olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Mahallemizle Daha Fazla İlgilenilmesini İstiyoruz

Erenyurt Mahallesi sakinleri ise mezarlık düzenlenmesi, yolların bozuk olması, sağlık ocağının sorunları ve su sıkıntılarının olduğunu söyleyerek Kaymakam Ümit Hüseyin Güney'den destek istediler.

Halk günü buluşmasına ayrıca Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Erenyurt Mahallesi Muhtarı Harun Aydın, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Halkın Ayağına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement