Kaymakam Kartlı, Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kartlı, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Bolu Vali Yardımcılığı'na atanan Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, düzenlenen törenle gözyaşları arasında ilçeden uğurlandı.

16.09.2011 17:20

Bolu Vali Yardımcılığı'na atanan Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, düzenlenen törenle gözyaşları arasında ilçeden uğurlandı.

Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen veda programına Hanönü Kaymakamı Taner Bolat, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kaymakamlık personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Taşköprüspor Kulübü adına Başkan Yaşar Göktaş, 5 yıllık sürede ilçelerine ve spora verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Kartlı'ya bir teşekkür plaketi takdim etti. AK Parti Taşköprü İl Genel Meclisi Üyesi Halil Uluay'da ebru sanatından yapılmış bir tabloyu Kartlı'ya hediye etti.

Görev yaptığı 5 yıllık süre zarfında Taşköprü'de bulunmaktan ve Taşköprülülere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirten Kartlı, kendisini artık bir Taşköprülü olarak gördüğünü ve hemşerilerini her zaman Bolu'ya da beklediğini söyleyerek helallik istedi.

Kaymakam Kartlı, daha sonra hükümet konağı önünden daire amirleri ve Taşköprü halkı tarafından uğurlandı. Programda Kaymakam Kartlı'nın ve Taşköprü halkının duygu dolu anlar yaşadığı gözlendi. Kartlı, konvoy eşliğinde Taşköprü'den ayrıldı.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kartlı, Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement