Kaynanasıyla Birlikte Olan Damat, Aile Faciasına Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Kaynanasıyla Birlikte Olan Damat, Aile Faciasına Neden Oldu

Kaynana ile damat birlikteliği facia ile bitti. Durumu Facebook mesajlarından öğrenen kadının oğlu, damadı tehdit etti. Yaşanan tartışmada damat, gelinin dayısını öldürdü.

28.03.2018 09:37  Güncelleme: 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Damat ve kaynana arasındaki ilişki aile faciasına neden oldu. Eşini kaybeden kaynana ile birlikte olan damat, ilişkinin ortaya çıkmasıyla yaşanan tartışmada, gelinin dayısını öldürdü.

OĞLU MESAJLARDAN ANLADI

Dava dosyasına göre, geçen yıl şubat ayında damat Serdar İ. (27), iki ay önce kocasını kaybeden kaynanası Yeter B. (41) ile ilişki yaşamaya başladı. Yeter B.'nin oğlu Serdar B. (23), 14 Mart 2017'de eniştesi ve annesinin davranışlarından şüphelenerek, Facebook mesajlarını inceledi ve ikilinin ilişkisi olduğunu anladı.

TEHDİT ALAN DAMAT EVDEN KAÇTI

Serdar B., annesi ve eniştesini tehdit etti. Damat Serdar İ., kayınbiraderinin kendisini tehdit etmesi üzerine evden kaçtı. İki hafta sonra evine döndü. 26 Mart'ta Serdar B., eniştesinin eve döndüğünü fark etti.

DAMAT, GELİNİN DAYISINI ÖLDÜRDÜ

Bunun üzerine Serdar B., dayısı Yusuf T. ile birlikte damat Serdar İ. ile babası Kasım İ.'ye bıçakla saldırdı. Çıkan arbedede damat Serdar B., yanında taşıdığı silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu dayı Yusuf T., hayatını kaybetti.

Kaynanasıyla Birlikte Olan Damat, Aile Faciasına Neden Oldu

"RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİK"

Damat Serdar İ., hakkında "kasten adam öldürme" suçundan, damadın babası Kasım İ. hakkında "silahla yaralamaya teşebbüs", kayınbirader Serdar B. hakkında ise "yaralama" suçundan Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Sanık damat Serdar İ., mahkemedeki ifadesinde özetle şunları anlatı:

"2017 şubat ayında kaynanam olan Yeter ile kendi rızasıyla ilişkiye girdik. Bir gün evdeyken Yeter aradı ve 'Serdar B.'nin bütün mesajlarımızı gördüğünü bizi öldüreceğini söyledi' dedi.

"EŞİM ÇOCUĞUMUZUN ÖZLEDİĞİNİ SÖYLEYİNCE EVE DÖNDÜM"

Daha sonra kayınbiraderim aradı, 'neredeysen bekle, geleceğim öldüreceğim ikinizi de' diyerek tehdit etti. Ben eşime durumu anlattım, evden çıktım. İki hafta ortalıkta görünmedim. Sonra eşim beni aradı, çocuğumun beni özlediğini söyledi. Bunun üzerine eve geldim.

26 Mart 2017 günü babam Kasım İ., evin önünde arabasını yıkıyordu. Ben de ona yardım ediyordum. Eşimin ailesi çapraz binada pusuya yatmış. Serdar B. ve Yusuf T.'nin üzerime geldiklerini gördüm. Ölüm tehditleri aldığım için üzerimde bulunan silahıma davrandım."

"ABİM EŞİMLE ANNEMİN İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ SÖYLEDİ, EŞİME GİTMESİNİ SÖYLEDİM"

Gelin Serap İ. de mahkemedeki ifadesinde eşinin ve annesinin ilişkiye girdikten sonra kahvaltı için yanına geldiklerini iddia ederek, şunları söyledi:

"Annem kahvaltıya geldiğinde çok mutluydu. Ben mutlu olmasına şaşırdım. Çünkü babam öleli 2 ay olmuştu. Ertesi sabah eşim anneme nasıl hissediyorsun gibi mesajlar atmış. Annem ise çok iyi hissettiğini, babamla yaşamadıklarını onunla yaşadığını yazmış. Abim mesajları okumuş. Beni aradı. Eşimin annemle ilişkiye girdiğini söyleyerek, 'eşini öldüreceğim' dedi. Eşime durumu anlatıp gitmesini söyledim. Annemi aradım, ilişkiye girdiklerini kabul etti."

Kaynanasıyla Birlikte Olan Damat, Aile Faciasına Neden Oldu
Damat Serdar İ.

KAYNANA: TEHDİT ETTİ

Kaynana Yeter B. ise savcılık ifadesinde yaşadıklarını özetle şöyle anlattı:

"14 Mart 2017 tarihinde damadım Serdar İ. ölmeden önce eşimin kullandığı, sonra benim kullanmaya başladığım Facebook hesabına mesajlar atmaya başladı. Mesajlarda bana 'Sen hiç gün yüzü görmedin, doğum günlerini kutlayalım gezelim, eğlenelim' dedi. Ben de bu dediklerinin yanlış olduğunu söyledim. Ertesi gün Serdar benzer içerikli mesajlar atmaya başladı. Ben de karşılık vermeye başladım. Konuşmalar cinsel içerikliydi, cinsel ilişkiye girme konusunda anlaştık. Serdar ertesi gün evde kimse yokken yanıma geldi. Ona hata yaptığımızı söyledim."

"KIZIM VE BENİ İDARE EDEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ"

"Kızımı sevmediğini, kızım ve beni idare edebileceğini söyledi. Ben yine karşı çıktım. Bana 'benimle cinsel ilişkiye girmezsen kızına da oğluna da zarar vereceğim' dedi. Serdar İ.'nin sürekli silahla dolaşması sebebiyle oğluma ve kızıma zarar vermesinden korktuğum için ilişkiye girmeyi kabul ettim. Serdar cinsel ilişki öncesinde ve sonrasında herhangi bir cebir kullanmamıştır. Beni darp etmemiştir. Ertesi gün Serdar İ., bana mesaj attı. Mesajlarda yine cinsel ilişki yaşadığımıza dair şeyler yazdı. Daha sonra oğlum Serdar B., beni aradı ve 'ben geliyorum, evden ayrılma' dedi. Ablam bunun üzerine hemen benim evime geldi. Bana oğlum Serdar B.'nin, damadım ile aramızda geçen yazışmaları gördüğünü, çok sinirli olduğunu söyleyerek 'evi terk et' dedi."

Mahkeme damadın tutukluluk haline devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

KAYNANA SIĞINMA EVİNDE

Avukat Murat Yılmaz, "Yeter B., 20 Mart 2017 tarihinden beri kadın sığınma evinde kalmaktadır. Cinayet anına ilişkin görüntüler incelendiğinde sanığın son derece soğukkanlı davrandığı görülmektedir. Ayrıca çelişkili beyanları bulunmaktadır. Ortada bir aile dramı bulunmaktadır" dedi. (Hürriyet/ Mesut Hasan Benli)

Kaynanasıyla Birlikte Olan Damat, Aile Faciasına Neden Oldu

Son Dakika Güncel Kaynanasıyla Birlikte Olan Damat, Aile Faciasına Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (171)

  • yorumcu: kardeşim el insaf yani başınıza taş düşse tayyip erdoğanı suçluyorsunuz bu nasıl bakış açısı akp gidin onu bunu yapınmı diyor sanki siz sütten çıkma ak kaşıksınız herşeyide akp den bilmeyin allah yardımcısı olsun tayyip erdoğanın artık adamda şaşırdı kime yaranacağınıda bilemez hale geldi tecavuz olyo akp sıtısmar olyo akp bırakın bu akp kötüleme kampanyalarını ayıptır allahtan korkun her ülkede iyisi kötüsü sapıgı namuslusu var nasıl abartmayı seven ülke haline geldik anlam veremiyorum... 34 19 Yanıtla
    nene hatun : dogru diyorsun kardeşim aslında Erdoğan bizi refaha erdirdi bizde tok yiyince boluk icinde şaşırdık ve nefsimiz azdı ve bizde dizinleri onun eline verdik Allah islah etsin 11 7
  • İZMİR li : başımızda böyle beceriksiz hökümet bulunduğu müddetçe daha çok acılar çekeriz,iktidarda chp olsaydı,böyle ahlaksızlıklar asla olmazdı. 15 33 Yanıtla
  • ADALI: ...vergilerimizle kurulan Sığınma Evlerinde bu edepsizleri bakamazsınız haram olsun... 42 2 Yanıtla
  • UBERCİYİZ.: Helal olsun damada. 9 26 Yanıtla
  • Huzeyfe : Bazı hocalar kaynana da olsa dikkatli ol fazla yaklaşma heleki gençse mesafeli ol diyince bunlar yobaz diyorlardı kimmiş yobaz bunlar basına yansıyan yansımıyanları siz düşünün 30 3 Yanıtla
  • 03: İki yıl öncesine kadar tüm diziler böyle işlendi. Zengin kolej dizileri öğrenciler ayrı alem aileler ayrı alem yapmıyormuydu. o onun anasına öteki bunun babasına asılmadılarmı. Bizim yaşantımızla dinimiz uyuşmuyor. Televizyonlardaki iki yıl öncesi dizileri aklınızda canlandırın Müslümanlıkla ne alakalı diziler izledik ki. hep tutan tutanı yapmadımı 32 1 Yanıtla
  • kezban: galiba toplumca lanetlendik 29 2 Yanıtla
  • adil: alımlı kaynanalar damatlardan uzak tutulsun geçenlerde hocanın birisi bu işe el atmıştıda ortalık ayağa kalkmıştı adamı linç ediyorlardı çok bilmişler ne oldu hadi konuşun- kadın ve erkek mıknatıs gibidir islami edeplere riayet edilmelidir kimse nefsine emin değildir ukalalık yapmayın heleki bu ülkede geçin bunları, islama göre hayatı dizayn etmessek bunlar olur.. ha bu bazılarına normal olabilir sütü bozuk çoğaldı memlekette -,linç edilen hoca haklı çıktı 26 4 Yanıtla
    Müftü Dede : Aynen katılıyorum bilader. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement