Kayseri Adliye Önünde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Adliye Önünde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Adliye önünde bıçaklı kavga: 1 yaralıKayseri'de mahkeme çıkışı alacak verecek tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 34 yaşındaki Muhsin Tekel, 27 yaşındaki Mustafa Kahraman'ı 2 yerinde bıçakladı.

05.10.2017 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adliye önünde bıçaklı kavga: 1 yaralı

Kayseri'de mahkeme çıkışı alacak verecek tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 34 yaşındaki Muhsin Tekel, 27 yaşındaki Mustafa Kahraman'ı 2 yerinde bıçakladı.

Merkez Kocasinan İlçesinde bulunan Kayseri Adliye önünde meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan ve Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen " Basit Yaralama, Hakaret ve Birden Fazla Kişi ile Tehdit" suçlamasında yargılama sonunda adliye içinde başlayan sözlü tartışma adliye çıkışında bıçaklı kavgaya döndü. Bıçaklı kavgada Muhsin Tekel, kaldırımlar arasına sakladığı bıçağı çıkartarak davalı olduğu Mustafa Kahraman'ı kalbinin altından ve elinde bıçakladı. Aldığı bıçak darbesi ile kanlar içinde kalan Kahraman'a ilk müdahaleyi adliye polisi yaparken, bıçaklayan Muhsin Tekel ise suç aleti ile birlikte yakalandı. Olay yerine çağırılan ambulans gelene kadar polis ekipleri, bıçaklanan gence müdahale ederken yakınları sinir krizi geçirdi. Ağır yaralı olan genç Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kayseri Adliye Önünde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Adliye Önünde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement